Tvit
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija

Vsak dan smo vsako minuto priča stotinam in stotinam tvitom. Večina jih je brezveznih. Nekateri niso. No, morda tudi, a dvignejo veliko prahu. Bi želeli zdaj svojo steno polepšati z okvirjem, v katerem je npr. misel Donalda Trumpa ali 50 Centa?

Pri FramedTweets so prišli do dveh sklepov oz. ugotovitev; ljudje imamo radi tvite in od nekdaj radi uokvirjamo. Zakaj torej ne bi obojega kar združili, so se vprašali. Če ste uporabnik Twitterja (ali če niste) in ste naleteli na tvit svojega najljubšega pevca, znanega politika oz. kogarkoli, čigar ‘čivk’ bi želeli obesiti na steno, to lahko preprosto storite. FramedTweets natisnejo ‘čivke’ na izjemno kakovosten papir s črnilom Archival Ink ter jih uokvirijo v pozlačene okvirje z ornamentom.

Morda pa bodo naše stene čez nekaj let videti točno tako!

TvitOdpri galerijo
shutterstock_612325349 Um in srce, ki sta posebna: nenavadni znaki, da si stara duša shutterstock_400992961 Šola otrok ne pripravlja več na življenje, temveč ubija njihovo kreativnost leonardo-dicaprio-catch-me-if-you-can-dreamworks-everett-011416-1276x850 10 nenavadnih znakov, ki pokažejo, da si pametnejši od povprečja svetovni dan golega vrtnarjenja Danes je svetovni dan golega vrtnarjenja