Frauscher 858 Fantom Air Dayboat: čoln za vsak dan
Utrip mesta · mobilno

Po 90. letih obstoja je Frauscher še vedno med tistimi, ki v navtičnem oblikovanju podajajo smernice. Popolnoma novi Frauscher 858 Fantom Air Dayboat je bil predstavljen na canskem navtičnem festivalu in je plod sodelovanja med podjetjem Frauscher in oblikovalcem Harryjem Miesbauerjem.

Frauscher 868 Fantom Air Dayboat je skoraj 9-metrsko plovilo, namenjeno vsakodnevni uporabi in kratkotrajnemu preganjanju po valovih. Na njem je prostora za do 7 ljudi, ki imajo med drugim na voljo tudi tikov kotiček za sončenje na krmi. Za lažje kopanje je na voljo lestev, za katero ste verjetno ugotovili, da je prav tako narejena iz tika. 370-litrska posoda za goriva omogoča daljše oziroma dlje trajajoče izlete in vam tako z družbo ne bo treba prekiniti od sonca razgrete zabave.

Motorji, ki so na voljo, imajo razpon moči med 300 in 430 konjskimi močmi. Kot dodatno opremo imate na razpolago hladilni predal, ki ga je prek električnega priklopa možno ohladiti že pred odhodom na pustolovščino. Za tiste zabavne trenutke vam bo zagotovo prav prišla tehnologija Bluetooth in možnost priklopa različnih USB-naprav. Frauscher 858 Fantom Air Dayboat je na voljo od 199.536 evrov dalje.

Galerija – Frauscher 858 Fantom Air Dayboat: čoln za vsak dan

Frauscher 858 Fantom Air Dayboat: čoln za vsak danOdpri galerijo

Hope: električni skuter, kot ga še niste videli Hope: električni skuter, kot ga še niste videli Tjep Eau Electric Yacht Tjep Eau Electric Yacht: Tjepova ultramoderna mojstrovina Huracána Super Trofeo Evo Huracána Super Trofeo Evo: najbolj strupen Lamborghini Huracán Jahta Sinot Nature – luksuz s konceptom Jahta Sinot Nature: luksuz s konceptom · ·