FRIZURE
V zraku · buzz buzz

Če imaš dobrega frizerja … ne veš, kaj imaš, dokler ne vidiš tega!

Obstaja cela vrsta raziskav, ki se posvečajo temu, kako naša leta in osebno zadovoljstvo vplivajo na našo izbiro pričeske. Bolj ko se imamo radi in bolj ko se sprejmamo, bolj nam bo neka pričeska pristajala. Včasih pa naš poskus, da bi doseli nov kul imidž, razbije ostra resničnost: raven profesionalnosti frizerja ni niti približek temu, koliko nam za svojo storitev zaračuna. In tako očitnih dokazov slednjega, kot jih boste našli v nadaljevanju, pač ne moremo prezreti. To pa samo še potrjuje dejstvo, da je izbira pravega frizerja še kako pomembna.

“Vse, kar sem si želela, je frufru, kot ga ima Dakota Johnson. Frizerki sem pokazala več fotografij. In na koncu sem dobila to! To se ni popravilo več mesecev!”

Ko si želiš lepih kodrov, dobiš pa tole …

“Na levi so fotografije tega, kar sem želela. Pri fotografiji desno je to, kar sem dobila. Spodnja desno je pričeska čez nekaj mesecev, v novem frizerskem salonu.”

“Moja sestra je danes dobila frizuro za 10 evrov.”

Dekle si je želelo imeti frufru, kot ga vidimo na spodnji fotografiji. Na koncu je pristala s frufrujem, kjer je ena stran krajša, ena pa daljša.

Kaj se dogaja na desni fotografiji?

“Za tole (spodnja fotografija) sem dala 200 dolarjev, frizerka pa sploh ni videla, da bi bilo karkoli narobe. Če nekaj tednov sem šla tja, da bi mi to popravila. No, ni. Nikoli več ne grem v ta salon.”

“Kaj si je moja žena želela, je na levi, kaj je dobila, je na desni.”

“Pa prav zato sem šla k frizerju, da ne bi česa zafrknila.” (Levo je želja stranke, desno je to, kar je dobila.)

“Pričeska, ki sem jo pokazala frizerju, vs. pričeska, ki sem jo dobila. V avtu sem se zjokala.”

“Samo malce svetleje bi ti naredili,” ji je predlagala frizerka.

“Levo je, kar sem si želela, desno je, kar sem dobila.”

“Šla sem v bahav hipsterski frizerski salon, da mi naredijo pink ombre. No, ni se dobro končalo.”

“Prosila sem za karameni balayage. Zdaj pa sem videti kot tiger.”

Za barvanje je plačala 165 ameriških dolarjev. In dobila je tole!

“Moja prijateljica želi biti frizerka, zato sem jih dovolila, da vadi na mojih laseh … Dokler se mi ni zgodilo tole, sploh nisem vedela, kako zelo rada imam svoje lase!”

the-wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio (1) Kaj tvoj odnos do denarja pove o tebi? bruno-van-der-kraan-i4rOpdj444c-unsplash Če se boš v teh dneh počutil osamljenega, preberi to … shutterstock_563773858 Za vse tiste, ki se v teh dneh žrtvujejo za nas: 5 znakov, da imate v življenju višje poslanstvo! tatuji Umetnica iz Avstralije dela čarobne tatuje, ki pod UV-svetlobo oživijo!