PicMonkey Collage
Utrip mesta · zdravje & lepota

Francozinje veljajo za najbolj občudovane ženske na svetu. Znane po svoji izjemni volji do življenja in brezskrbnem pristopu do oblačenja nas vedno in povsod očarajo. Tokrat s svojimi frizurami, ki so tako zelo nonšalantno “chic”, da jih moramo posnemati.

Predstavljamo pet inspiracij za frizure, s katerimi bomo navdušile tudi v Parizu.

1. Francoska kita

Francoska kita je idealna izbira za odkrivanje novih kotičkov mesta v vetrovnem vremenu. Francozinje je nikoli ne “zategnejo”, ampak jo pustijo rahlo nedodelano. Tako zelo “chic”!

2. Nonšalantna banana

Zvitek, ki spominja na banano, bo prava izbira tudi, če želimo na svoj poročni dan izgledati kot Francozinja.

3. Pariška figa

Figa dobi pariški pridih, ko je dodelana le napol in izdelana iz neopranih las.

4. Naravni ombre

Francozinje posebnemu načinu svetlenja las, ki spominja na poznano ombre tehniko, pravijo “Balayage”. Gre za nežno ombre tehniko, ki deluje izjemno naravno.

5. Nikoli dodelano

Če imajo Francozinje kakšno modno pravilo, je to vsekakor “zdravo” in “nedodelano”. V kolikor si las ne želimo speti, razmršimo svoje lase, ki jim prej privoščimo hranilno masko za lase, in kot prave Parižanke ponosno dvignimo brado!


iStock_000018139237_Medium Zdravilna moč smeha Lemon Fruit 10 dejstev, zakaj je limonin sok najboljše zdravilo neck-issue Ste vedeli, da uporaba telefona in pisanje sporočil vodi v slabo držo? No Poo – Metoda umivanja las brez šampona-picjumbo.com_veronika3-by-dannie No Poo – Metoda umivanja las brez šampona · · ·