Futuristični model copat adidas P.O.D. System
Utrip mesta · moda

adidas Originals predstavlja futuristične copate P.O.D System, ki temeljijo na priljubljenem tekaškem modelu iz leta 1995. Udarni model v črno-beli kombinaciji združuje nostalgijo z napredkom, spremlja pa ga kampanja s sloganom “Great alone, better together”, ki je postavljena v vroče poletno dogajanje na mestnih ulicah.

Futuristični model copat adidas P.O.D. System je na zgornjem delu izdelan iz pletene tekstilne plasti, ojačane s strukturnimi prekrivnimi elementi. Spodnji del copata pa zaznamuje edinstvena podularna konstrukcija zunanjega podplata, pena Boost v petnem delu in vmesni podplat EVA. Vse te tri komponente združuje sistem točke upogiba (Point Of Deflection) po navdihu tehnologije Torsion, s čimer copati zagotavljajo nemoteno in svobodno gibanje ter predstavljajo eno najnaprednejših poglavij v zgodovini kolekcije adidas Originals.

S prepletom nostalgije in sodobnega načina življenja kampanja P.O.D. System opominja na preteklost ter prvinsko dediščino stila zahodne ameriške obale, hkrati pa osvežuje sedanjost ter navdihuje prihodnost. Kampanjo s sloganom “Great alone, better together” nadgrajuje trendovska linija oblačil Kaval, namenjena posameznikom, ki prisegajo na ulični stil ne glede na modne trende.

Modeli P.O.D. System so na voljo od 2. avgusta dalje pri bolje založenih trgovcih z modno obutvijo v Sloveniji.

Galerija – Futuristični model copat adidas P.O.D. System

Futuristični model copat adidas P.O.D. SystemOdpri galerijo

Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača. Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača clem-onojeghuo-197847-unsplash Kako cel dan preživeti v visokih petah? 9e62b7ef8be3532fd2a3d8bffc224b6d--black-leather-sandals-black-flats-shoes 8 črnih sandalov, ki se podajo h kateremukoli videzu Vans Style 36 Patchwork Vansov novi model ‘Style 36 Patchwork’ je namenjen zabavnim ljudem · · · ·