Zložljiva garaža GazeBox
Utrip mesta · dom

Če nimate prostora in denarja za posest z garažo, to še ne pomeni, da lahko vaš avto prepustite na milost in nemilost vremena. Za takšne je rešitev GateBox, zložljiv pokrivalni sistem, ki jeklenega konjička zaščiti pred soncem, točo, dežjem, ledom, vetrom, ptičjimi kakci, ipd. Garažo z avtomatskim odpiranjem lahko tudi nadgradite in jo opremite s solarnimi paneli, klimatsko napravo, protivlomni alarm, kompaktnim sesalcem, itd.

GazeBox je zložljiva garaža za katero ne potrebujete gradbenega dovoljenja in če nimate namena v njej hraniti avtomobila, jo lahko koristite kot vrtno uto ali nadstrešek. Stekleni GazeBox varuje avto s posebnimi UV odpornimi polikarbonskimi ploščami, ki nudijo zaščito pred vsemi vremenskimi pogoj, hkrati pa ne zadržujejo toplote (sistem samoodzračevanja).

PREBERITE ŠE: Nebesa na vodi – CRN J’ade, prva razkošna ladja s plavajočo garažo

Italijanski GazeBox je enostaven za namestitev (hitra pritrditev v tla), ”členasta” vrata pa se spredaj ali zadaj odpirajo avtomatično. Poleg osnovne različice sta na voljo tudi Premium in Luxury z vrsto dodatki in opcijami po želji.

Zložljiva garaža GazeBoxOdpri galerijo
Pohištvo ima ključ do povečanja vašega stanovanja 14 načinov, kako povečati stanovanje Drevesna hiška Kusukusu ''gnezdi'' v 300 let starem drevesu Kusukusu – drevesna hiška na 300 let starem drevesu Svetilke s podpisom Christiana Lacroixa Dekorativne svetilke s podpisom modne hiše Christian Lacroix Lebdeči jedilni pribor Cantilever Cantilever – jedilni pribor, ki ne umaže mize ·