H&M Studio kolekcija
Utrip mesta · moda · ženska moda

Nova H&M Studio kolekcija za modno pomlad 2015 nas odpelje nekam daleč stran. V eleganten počitniški resort, kjer v prvomajskem ležernem vzdušju, srkajoč osvežujoč koktejl in odete v prefinjene kroje ter lahkotne tkanine, pozabimo na sivino tipičnega vsakdana.

Najnovejša H&M Studio kolekcija pomlad 2015 je enkratna zmes športne elegance in boho sloga. Spomni nas na dame, ki dneve preživljajo na udobnih ležalnikih ob lesketajočih se bazenih glamuroznih hotelskih kompleksov Miamija in Palm Springsa. Nonšalatno padajoče tkanine, zračni materiali in udobni kroji so namreč idealni za eleganten prehod iz postelje na ležalnik, za srkanje koktejlov ob sončnem zahodu in intimno večerjo. Za vse, ki obožujejo počitniški slog in vedno poskrbijo za glamurozen videz.

PREBERITE ŠE: Moda pomlad / poletje 2015 – modne smernice letošnjega leta

V galeriji si oglejmo H&M Studio kolekcijo pomlad 2015.

H&M Studio kolekcijaOdpri galerijo
PicMonkey Collage Ženske frizure 2015: Najnovejši trend barvanja las je “balayage” naslovna 2 Ženska modna sončna očala 2015 Ženske frizure 2015 Ženska frizura 2015: V trendu je prečka na sredi glave Moda pomlad / poletje 2015 Moda pomlad / poletje 2015: Dizajnerski kosi, ki bodo pregnali zimo · · ·