Untitled-2
Utrip mesta · dom

Glance Clock ni le še ena moderna in minimalistično oblikovana stenska ura. Gre namreč za pametno uro, zaradi katere boste zmanjšali uporabo pametnega telefona, lažje sledili svojemu urniku, ciklu spanca in podatkom, povezanim z zdravjem, pa tudi porabi energije in vode v stanovanju.

Glance Clock je prva pametna ura, ki prikazuje podatke vaših nosljivih tehnologij, pametnega telefona in spletnih storitev kar na svoji površini. Zaradi patentirane platforme v oblaku, ki se poveže z aplikacijami, ki jih uporabljate, se informacije prikazujejo le takrat, ko jih potrebujete. Svetlobne oznake, ki prikazujejo termine vaših sestankov, spalne vzorce, čas za zabavo in ostale podatke, vam pomagajo slediti dnevnim aktivnostim in skrbijo za vašo produktivnost.

PREBERITE ŠE: What Watch: ročna ura, ki zamrzne trenutek časa

S pomočjo podatkov aplikacij za vaš dom, kot so Nest, SmartThings in Wink, s katerimi se poveže Glance Clock, lahko sledite porabi energije in vode. Pametna ura lahko sledi tudi vašim aplikacijam za fitnes in zdravje ter tako prikazuje pregled vaših vadb, spalnega vzorca in celo srčni utrip, krvni tlak pa tudi število porabljenih kalorij. Še ena funkcija ure Glance Clock, ki pa bo najbolj všeč vsem organiziranim in vizualnim tipom ljudi: če Glance Clock povežete s koledarjem ali opomnikom, se vam bodo na uri obarvali termini pomembnih sestankov in drugih dogodkov v dnevu.

Pametna stenska ura Glance ClockOdpri galerijo
Domači kino Solo Theater Domači kino: zaslon pametnega telefona kot filmsko platno Kozarez za vino, kjer pijemo iz dna. Upside Down Wine Glass: kozarec za vino, iz katerega pijete z dna brez_zadel-product-header On The Wall: pohištvo, na katero lahko obesite kolo Anti-pametni telefon jedilna miza Ikea: jedilna miza, ki ne dovoljuje uporabe telefona