Bled _grad_Ferjan_046
Utrip mesta · destinacija

Na boredpanda.org se je začel izbor za najlepši grad na svetu. Trenutno lahko izbirate med 69 gradovi, med katerimi se najdeta tudi dva slovenska in sicer blejski in predjamski. Tekmovanje je odprtega tipa, kar pomeni, da sprejema nove predloge oz. fotografije. In na(grad)a za zmagovalca? Neznanka, a že sam naziv ‘najlepšega v deželi tej’ bi bil dovolj velik kompliment.

Če želite glasovati ali predlagati svojega kandidata lahko to še vedno storite na boredpanda.org. Konec koncev, Slovenija premore kaj več kot zgolj dve grajski mojstrovini, zato kar pogumno. A ne zidajmo si gradov v oblakih, da bo zmagal tisti s slovenskih pečin ali griča, vseeno pa pojdimo na njegove okope in dostojno branimo njihovo ime.

PREBERITE ŠE: Lonely Planet Ljubljano uvrstil na 2. mesto med evropskimi destinacijami

Vaš glas je najboljša obramba! Kdo je vaš favorit?

Mont Saint-Michel, FrancijaOdpri galerijo
10563156_851157958241655_7039029487278465418_n Eko Adrenalinček plac: prvi slovenski turistično-avanturistični center v Evropi (bonus) Metelkova - Ljubljana: Za našo prestolnico pravijo, da je novi Berlin. In kar je za Berlin Kreuzberg je za Ljubljano Metelkova, in kar sta za Kreuzberg klub SO36 in Das Hotel, sta za Metelkovo klub Tifanny hostel Celica. 10 najbolj hipsterskih “placev” na svetu socialpool_00 Bazen sredi puščave Mojave. Ne, to ni fatamorgana! Berlin1 City mestne plaže: Berlin, Nemčija #4 · · · ·