DTilLwuV4AAUzCm
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Doba selfijev se je dodobra zasidrala v sodobni zgodovini in morda se bodo o njej učili tudi naši otroci v šolah. Glede na hitrost menjave trendov in napredka tehnologije je možno sklepati, da bodo čez kakšno desetletje izkoreninjeni. A za zdaj lahko še vedno uživamo v njih. Zdaj, ko jih imamo poln telefon, jih lahko uporabimo še za eno zabavno stvar oziroma aplikacijo.

Pri Googlu ne mirujejo in so razvili  še eno zabavno aplikacijo – Arts & Culture.

Na aplikacijo lahko naložite enega od svojih (boljših, kakopak) selfijev in primerjate svoj obraz z eno od zgodovinskih oseb, ki so bile upodobljene na platnu. Po domače, poiščete svojega dvojnika.

Aplikacija bo premerila vaš obraz in med 70.000 umetniškimi deli, ki jih ima ‘na lagerju’, poiskala tisti obraz, ki je vašemu najbolj podoben.

Zagotovo dobra zabava, če avtobusna vožnja traja predolgo ali pa če sedite v zdravniški čakalnici.

legalfling-app Aplikacija LegalFling: pred spolnim odnosom podpiši pogodbo erik-lucatero-257494 (1) Ta trik ti končno dovoli, da na Instagram objaviš s svojega namizja Aplikacija Haven skrbi za vašo varnost. Haven: aplikacija, ki vaš telefon spremeni v nadzorni sistem Snapchat Look Back - kakšno je bilo tvoje Snapchat leto? Snapchat A Look Back at 2017: kakšno je bilo tvoje Snapchat leto? · · · · ·