Nekoliko strašljivo, kajne?
V zraku · buzz buzz

Googlovi zemljevidi so se v preteklih letih izkazali za priročnega sopotnika. Med drugim sodelujejo s programom Google Earth, ki je v rabi že od leta 2001, tokrat pa je s satelitskim posnetkom pretresel javnost.

Na posnetku iz grške obale je mogoče opaziti nenavaden objekt, ki vzbuja veliko pozornosti. Predmet okrogle oblike se nahaja pod gladino Egejskega morja v neposredni bližini obale mesta Michaniona v Solunski regiji.

Posnetek je na spletni strani disclose.tv delil uporabnik Google Eartha. Po njegovih izračunih premer predmeta, ki ga lahko tudi sami najdete na koordinatah 40°27’4.62″ 22°51’39.78″, znaša približno 67 metrov.

Uporabniki spleta so že začeli ugibati, kaj posnetek dejansko prikazuje. Mnenja so zelo različna. Nekateri trdijo, da je objekt nekdanji svetilnik, medtem ko drugi menijo, da posnetek prikazuje vulkanski krater.

thomas-young-658899-unsplash Narava je čudežna: zakaj tako lepo diši, ko dežuje? Koliko bakterij živi na tvojem telefonu? Koliko bakterij živi na tvojem telefonu? fejli Primeri spektakularno slabega dizajna, ki vas bodo nasmejali do solz max-rovensky-668398-unsplash To je moški, s katerim bi morala biti glede na mesec, v katerem si rojena · ·