cover-google-bounds-ear
V zraku · tehnologija · gadgeti

Bi imeli slušalke, ki niso več samo to? Recimo, da bi vam pomagale prek glasovnih ukazov upravljati telefon, ne da bi sploh pogledali nanj, ali pa bi odgovorile na skoraj vsa vprašanja ali pa celo prevedle stavek iz tujega jezika? Bi? Google vam jih zdaj ponuja.

Na vrvici ne boste našli upravljalnika ali prostorčka za baterijo, vse se namreč skriva v slušalkah samih.

Pixel Buds niso in ear slušalke, kar pomeni, da se obliki vašega uhlja ne morejo prilagoditi. Vstavite jih namreč na zunanji del ušes, da pa ostanejo na mestu, jim priskoči na pomoč nekakšna zanka iz vrvice, na kateri sta slušalki pritrjeni. Zapakirane so v šatuljici iz blaga, ki zmore tudi napolniti baterije slušalk, ki sicer zdržijo 5 ur v delovanju.

Ko želite slušalke uporabljati oziroma začeti poslušati glasbo, preprosto potapkajte po desni slušalki. Če po njej s prstom potegnete naprej ali nazaj, uravnavate glasnost. A najboljše pri slušalkah Pixel Buds je dostop do Google Assistanta. Tu se namreč zabava šele začne. Če želite opraviti klic, a nimate možnosti brskati po imeniku, ali pa če potrebujete pomoč pri navigaciji, bo Google Assistant to storil za vas. Ko se želite z njim povezati, samo pritisnite navzdol na desni slušalki ter začnite govoriti.

Ena izmed zabavnejših funkcij, ki jih Pixel Buds prinašajo, je prevajanje. Prek Google Translata lahko prosite za prevod za kateregakoli od 40 svetovnih jezikov, ki jih aplikacija ponuja. Če imate na drugi strani sogovornika, ki govori tuji jezik, si lahko s to funkcijo preprosto pomagata ter govorita vsak v svojem jeziku.

Google Pixel Buds stanejo 179 evrov.

Galerija: Google Pixel Buds – več kot samo slušalke

Google Pixel Buds – več kot samo slušalkeOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover (3) Halo Smart: je to najlepša varnostna kamera na svetu? aevena-09 Dron Aevena Aire: prvi leteči domači asistent FrontRow_Jessica_Wang_High_Res FrontRow: kamera kot modni dodatek? Bose  SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu Bose SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu · ·