Mobilna aplikacija Google Trips
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Načrtovanje potovanja še nikoli ni bilo tako preprosto. Nova popotniška mobilna aplikacija Google Trips lahko namreč vse stori namesto tebe. Gre za popotniškega asistenta, vodiča, načrtovalca in še kaj, ki ima vse odgovore na jeziku, četudi ni internetne povezave! Zdaj se lahko mirno izgubiš, pa te bo Google Trips pripeljal domov. Je kot nalašč za tiste, ki radi potujejo bolj spontano in se neradi ubadajo s temeljitimi pripravami.

Rad potuješ? Že imaš popotniško mobilno aplikacijo Google Trips? Načrtovanje potovanj nikoli ni bilo zabavno opravilo, a je nujno zlo, če ne želiš, da se počitnice oz. potovanje sprevrže v kaos. Ne maraš planiranja? Nova popotniška mobilna aplikacija Google Trips je kot nalašč za sodobnega popotnika, saj je popotniški vodič in načrtovalec v enem. Sama izdela urnik in itinerar (ogleda vredne točke v bližini) in če ti njen predlog (te ustvarja tudi na podlagi tvoje zgodovine brskanja po Googlu) ni všeč, ti pripravi novega s spiskom drugih atrakcij v bližini (to storiš s t. i. čarobno palčko).

Bi rad vedel, kateri muzeji so v bližini?  Kje pečejo najboljše pice v mestu ali kje se nahaja zabaviščni park? Bi rad izvedel telefonsko številko hotela, v katerem imaš rezervacijo? Google Trips ima vse odgovore na tvoja vprašanja. Najboljše pri vsem skupaj je, da deluje brez internetne povezave, zato nikoli zares ne ostaneš ne suhem. Seveda omogoča, da si vse organiziraš sam in pri tem kot oporne točke izkoristiš Googlovo bazo podatkov (Google Trips vključuje vse pretekle in prihodnje izlete, vključno s kraji, označenimi na Google Zemljevidih). Edina stvar, ki jo moraš storiti pred samim potovanjem, je, da si naložiš informacije, vezane na destinacijo, in morebitnega manka internetne povezave ne boš niti zaznal.

PREBERITE ŠE: Aplikacija za taksi HOPIN TAXI – naročanje taksija prek aplikacije zdaj tudi v Ljubljani

Brezplačna popotniška aplikacija Google Trips je v primeru, da jo aktiviraš z Googlovim profilom, polno sinhronizirana s spletno storitvijo Trip Advisor. Vsebuje vodiče po več kot 200 mestih in nudi pregled tudi nad tvojimi letalskimi kartami in hotelskimi rezervacijami. Te informacije samodejno pridobiva iz računa Gmail. Za boljšo preglednost so stvari vsebinsko popredalčkane. Na voljo je uporabnikom operacijskega sistema Android in iOS.

Mobilna aplikacija Google TripsOdpri galerijo

Dunaj Najuporabnejše aplikacije na Dunaju Najboljše aplikacije za zmenke Top 10: najboljše aplikacije za zmenke HOPIN TAXI - aplikacija za taksi Aplikacija za taksi HOPIN TAXI – naročanje taksija prek aplikacije zdaj tudi v Ljubljani Fotografska aplikacija GoldenHour.One Fotografska aplikacija GoldenHour.One nam izda idealen čas za fotografiranje · · · · · ·