Natalia Castellar
V zraku · buzz buzz

Vsak izmed nas se je v mladosti kdaj srečal z zasmehovanjem. Tudi Portoričanka Natalie Castellar, iz katere so se vrstniki norčevali zaradi njenih gostih in polnih temnih obrvi. Kritike je utišala na najboljši možen način. Postala je model. Cara Delevingne je dobila hudo konkurenco!

Iz gostih temnih obrvi 17-letne Natalie Castellar so se v preteklosti pogosto norčevali. Čeprav se je s tem sprva obremenjevala, je pozneje opazke ignorirala in posledično na družbenih omrežjih požela veliko zanimanja, kar ji je v končni fazi prineslo pogodbo z agencijo NEXT Models, ki velja za eno od vodilnih modnih agencij na svetu.

PREBERITE ŠE: 10 razlogov, zakaj morate na Instagramu slediti Cari Delevingne

Koliko je za njen uspeh zaslužna Britanka Cara Delevingne, ki je poskrbela, da so polne obrvi osnovni lepotni pripomoček vsake ženske, ne vemo, vemo pa, da je Natalie Castellar videti naravnost čudovito v kompaniji za NARS in Mansur Gavriel.

Galerija – Natalie Castellar:

Natalia CastellarOdpri galerijo

cover-medijleta Revija City Magazine nominirana za MediY leta 2016 Angleška beseda leta 2016 Oxford Dictionaries: angleška beseda leta 2016 je post-truth (postfaktičen) mesut-oezil-enzo-ferrari Neverjetna naključja, zaradi katerih boste dvomili v to, kar že veste 9 jutranjih navad produktivnost Teh 9 jutranjih navad lahko škodi naši produktivnosti · · · ·