Čevlji Easy Jet so popolna rešitev za navigacijo
Utrip mesta · moda · V zraku · tehnologija

Pametni telefoni so nam neverjetno olajšali način in potek potovanja. A na žalost nas uporaba teh pripomočkov nemalokrat stane lastne svobode. Tako poleg navigacije v novem mestu telefon uporabljamo tudi za brskanje po socialnih omrežjih ter pisanje sporočil. Ob tem pa seveda zamujamo dogajanje, ki nas obdaja. Če dobro pomislimo, lahko kaj kmalu ugotovimo, da si pravzaprav nihče ne želi biti med raziskovanjem Prage, Pariza ali New Yorka prilepljen na telefon. A vendar nas ta naprava neverjetno hitro zavede. Na srečo obstaja za to težavo rešitev. Od zdaj naprej mesto raje raziskujte z GPS-supergami Easy Jet, ki vas bodo brez motenj usmerjale na vašem potovanju.

Ste tudi vi eni izmed tistih, ki se le težko znajdejo v neznanem mestu brez pomoči pametnega telefona, po drugi strani pa vas ta naprava vse prevečkrat tako prevzame, da zamudite zanimivo dogajanje, ki se v tistem trenutku odvija okoli vas. Med sledenjem navodilom telefona, kako priti do želenega cilja, vaši pozornosti uidejo zabavni ulični glasbeniki, zanimiva arhitektura in vsesplošni utrip tuje kulture.

A ne skrbite več! Letalska družba Easy Jet je z novim izdelkom rešila to težavo na izjemno eleganten način – z novo tehnologijo, ki združuje superge z GPS-navigacijo. Ko bo izdelek na trgu, lahko telefon končno pustite v nahrbtniku, se na počitnicah popolnoma sprostite in raziskujete mesto z GPS-supergami Easy Jet.

V GPS-superge sta vgrajeni Bluetoothov modul in motorček, ki vibrira. Ti pametni čevlji se povežejo z vašim telefonom in vam s pomočjo tresljajev sporočajo, kam morate zaviti. Ko začutite tresljaje v levem čevlju, se morate obrniti levo, ko jih začutite v desnem, pa v desno.

PREBERITE SE: Futuristične superge, ki jih upravljamo s pametnim telefonom

Čevlji Easy Jet so že prestali prvi test, ni pa še znano, kdaj bodo dostopni širši množici. Upamo, da kmalu, saj bo pogled na turiste, ki se dejansko posvečajo okolici, pravo zdravilo za oči domačinov.  Več o GPS supergah si lahko ogledate na spodnjem videu.

Zungle - modna sončna očala, ki so tudi slušalke Zungle: modna sončna očala s slušalkami All Star Chet Atkins All Wah All Star superge kot efekt pedalo za kitaro Dr. Martens x Ninja želve Bulerji Dr. Martens z motivom ninja želv Converse All Star Woven kolekcija Nove tkane superge All Star za vroče poletne dni · ·