Grelnik za tipkovnico Heatbuff
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vsi, ki veliko tipkate, ste se verjetno že kdaj srečali z mrzlimi prsti. Če ne želite, da vas prihodnjo zimo zebe tako, da imate ledene prste, si omislite ‘pečko’ za tipkovnico Heatbuff.

Heatbuff je minigrelnik, ki ga montiramo na tipkovnico, namenjen gretju rok, ki so zaradi položaja, ki ga imamo med tipkanjem, pogosto mrzle.

PREBERITE ŠE: Retro tipkovnica Lofree – reinkarnacija pisalnega stroja

Heatbuff je infrardeči grelnik, ki je bil prvoto ustvarjen za igričarje, seveda pa bo prav prišel tudi vsem ostalim. Ima nastavljiv naklon, prav tako sami določite stopnjo gretja.

V nasprotju z večino tehnoloških dodatkov zanj v bližini potrebujete električno vtičnico in ne le USB-priključka. Na Kickstarterju lahko grelnik naročite že za 67 evrov.

Galerija – grelnik za tipkovnico Heatbuff:

Grelnik za tipkovnico HeatbuffOdpri galerijo
micahel kors Novi pametni uri Michael Kors s številčnico iz Instagrama Kolesarska kamera Hexagon Hexagon – kolesarska kamera, ki telefon preobrazi v vzvratno ogledalo Pametna zapestnica Fitbit Alta HR Fitbit Alta HR – najtanjša zapestnica z merilnikom srčnega utripa Zapestna 360-stopinjska kamera Beoncam Beoncam: 360-stopinjska zapestna kamera, ki jo nosite kot ročno uro · · ·