cover-zaljubljen-par
V zraku · buzz buzz

Jay Alvarrez in Alexis Ren živita življenje, o katerem nas večina zgolj sanja. Ekstremni športnik in manekenka potujeta po svetu in svoja doživetja z idiličnih lokacij delita s svetom. Njuni fantastični posnetki in fotografije, ki ne razkrivajo samo lepote sveta, ampak dokazujejo, da je potovanje v dvoje najlepše, so hitro obnoreli svet. In ne samo, da je mladi havajski par najlepši na svetu, za kar so ga razglasili mediji, zdi se, da je tudi najsrečnejši. Preveri, kaj hedonizem pomeni v praksi.

22-letni Jay Alvarrez in 18-letna Alexis Ren sta do ušes zaljubljen mlad par s Havajev, ki vam bo pokazal, kako bi morali preživljati počitnice.

Skupaj sta prebrodila že skoraj ves svet (Grčija, Brazilija, Tajska, Kalifornija) in pri tem obiskala najbolj eksotične kotičke sveta, ob tem pa svoje skoke s padalom, kopanje s skati in morskimi psi, skoke iz helikopterja, zajtrk na koralnem grebenu in druge utrinke s plaž, vrhov … pridno dokumentirala in utrinke delila s širnim svetom, ki jima jé iz rok. Samo njuni videoposnetki na YouTubu imajo namreč več kot 20 milijonov ogledov, na Instagramu pa ima vsak več kot poltretji milijon sledilcev.

PREBERITE ŠE: Jesenska doživetja ali Kaj vse moraš narediti to jesen

Tovrstno življenje seveda ni poceni, a k sreči oba prihajata iz bogatih družin. A ne samo, da sta rojena pod srečno zvezdo in s srebrno žlico v ustih, obdarjena sta tudi z neverjetno lepoto in si po uspehu na spletu hedonistični način življenja verjetno že lahko financirata sama. Jay je sicer tudi fotograf, nedavno pa je posnel video, ki prikazuje njun način življenja. Jima tudi vi zavidate?

Video, ki ga je Jay posvetil svojemu dekletu Alexis:

Galerija:

Jay Alvarrez in Alexis Ren sta najsrečnejši par na svetu.Odpri galerijo
Prvi mednarodni dan kave Danes je 1. mednarodni dan kave! Obeležite ga v stilu, z nenavadno kavo. Jesenske aktivnosti Jesenska doživetja ali Kaj vse moraš narediti to jesen Natečaj Pij drugače Fotografska delavnica Pij drugače: mladi fotografi vseh slovenskih krajev, prijavite se! Selfie žlica Žlica za selfie – nov bizaren izum s planeta selfijev ·