b-kitty-a-20180316
Utrip mesta · mobilno

Na Japonskem se bomo lahko v poletnih mesecih vozili s prav posebnim “shinkansenom” oziroma hitrim vlakom. Glavna zvezda na njem bo eden izmed najslavnejših “kawaii” karakterjev Hello Kitty.

Ekspresni vlak Hello Kitty bo dnevno vozil na relaciji med postajo Shin–Osaka v prefekturi Osaka in postajo Hakata v prefekturi Fukoka. Prav posebna izvedenka hitrega vlaka bo potnike popeljala v pravljični roza svet junakinje Hello Kitty. Prvi in drugi vagon bosta prav posebna, oblikovana in poslikana v slogu slavne mačke. V prvem vagonu bodo lahko potniki kupili specialitete, ki so značilne za pokrajino, po kateri bo švigal vlak. Poleg tega se bodo lahko podučili o lokalnih atrakcijah in se fotografirali skupaj z veliko plišasto lutko Hello Kitty.

V drugem vagonu bo prevladovala roza barva, med katero bomo našli prostore za sedenje, povsod pa bomo obkroženi z junaki Sanria. Hitri vlak se bo prvič podal na pot 30. junija in bo obratoval le kratek čas. Če ste takrat ravno na Japonskem, hitro na vlak in se zapeljite v svet ‘pinki’ mačke. Ali ste vedeli, da Kitty sploh ni mačka? Več o tem si lahko preberete tukaj.

Galerija slik: Hello Kitty Shinkansen

Hello Kitty ShinkansenOdpri galerijo
Bosch Boscheva ‘vesoljska’ tehnologija za varnost motoristov Riva 110 Dolcevita Riva 110 Dolcevita: sladko življenje na valovih Land Ark RV Land Ark RV: udobje gorske koče, ki ga lahko vozite s seboj Vintage Electric Scrambler S Vintage Electric Scrambler S: električno kolo s starodobnim dizajnom · ·