Helyx
Utrip mesta · mobilno

Londonski inženir James Roberts je izumil posebno kolo Helyx, ki omogoča uporabniku več nadzora nad krmiljenjem. Poseben dizajn omogoča, da uporabnik ‘sprosti’ zadnje kolo in sedež, s katerim lahko nato še dodatno usmerja kolo.

Kolo Helyx ima poseben sistem, ki omogoča, da zadnje kolo in sedež nista več poravnana z okvirjem kolesa. Na ta način lahko s kolesom upravljam s krmilom, kot smo že vajeni, ali z zadnjim kolesom. S tem nam je omogočeno izvajanje večjega števila trikov, medtem ko je za vsakdanjo vožnjo bolj primerno, da vozimo kolo Helyx v klasičnem načinu.

Za kolo Helyx na Kickstarterju poteka zbiranje denarja, in ko bo dosežen cilj 30.000 angleških funtov, bodo kolesa za zabavo in prosti čas na voljo. James želi imeti 269 angleških funtov za posamezno kolo.

Galerija slik: Helyx

HelyxOdpri galerijo

vespa Vespa Primavera Yacht Club in Notte: posebni izdaji ob 50. obletnici Audi A4 Audi A4: vizualno skorajda enak, a vendarle nadgrajen 180626-boeing-hypersonic-dk-1331_4061d4979fa1c835a5ca4d76ed2f4c6f Boeing Hypersonic Vehicle Concept: iz New Yorka v London v dveh urah Car Spotting Car Spotting Porsche GT3: avtomobil iz kock Lego na varšavskih ulicah · · ·