Tritensil združuje nož, vilice in žlico
Utrip mesta · dom

Tritesil ni prvi hibridni pribor, ki vsebuje vilice, žlico in nož v enem, a je prvi, ki vsebuje vsa tri orodja na eni strani. No, v resnici ni povsem prvi, saj smo podoben dizajn lahko videli že za čas 1. svetovne vojne, ko so jih uporabljali vojaški oficirji. Gre torej za moderno reinterpretacijo praktičnega jedilnega pribora, ki je idealen za kampiranje, za v gore ali izlete, ko naši nahrbtniki in potovalke običajno pokajo po šivih.

Tritesil, pod katerega se je podpisal Map Studio, je hibridni pribor, ki na eni strani združuje vilice, žlico in nož. Je idealen za piknik obroke in hrano za s seboj ter kot tak uporaben ne le za posameznike ampak tudi gostinske obrate, ki ponujajo tovrstno hrano. Asimetričen dizajn je na voljo v bio-plastični in kovinski različici.

PREBERITE ŠE: Cantilever – jedilni pribor, ki ne umaže mize

Pribor je navdahnil dizajn izpred 100 let, ko so podoben izdelek uporabljali med 1. svetovno vojno.

Tritensil združuje nož, vilice in žlicoOdpri galerijo
Praktično nevidni umivalnik Kub Kub – skoraj nevidni umivalnik za kopalnico Svetilka za dom Light 5+5 Light 5+5: Svetilka za dom, ki jo je navdihnila Rubikova kača Bubble Tent je šotor, ki vas pripelje še bližje naravi. One Bubble Tent – prozoren šotor, ki omogoča spanje pod milim nebom vse letne čase Ideje za domača ognjišča Najbolj vroče ideje za domača vrtna ognjišča ·