Hitro in enostavno: ta frizura je najboljša za deževne dni
Utrip mesta · zdravje & lepota

Spomladansko muhasto vreme ni ženski zaveznik – odideš od doma kot, da si ravnokar izstopila iz frizerskega salona, vrneš se domov kot miš. Ko se deževno vreme zoperstavi zakonom lepote, se zoperstavi tudi ti njemu s frizuro, ki je popolna tudi, če so deževni dnevni.

Zdi se, da v času deževnih dni ima skoraj vsaka ženska “bad hair day” – zlikani lasje se spremenijo v trajno, kodri se posedejo, zlikan čop postane ptičje gnezdo. In kdo pravi, da morajo tudi tvoji lasje biti takšni?

Dejstvo je, da boš zaradi dežja težko ohranila kodre ali ravne lase, zato si vzemi čas in naredi frizuro, pri kateri boš spela lase. Popolna pričeska, ki jo narediš hitro, enostavno in je videti privlačno, je nizka ali visoka (razmršena) figa, ki je najbolj smotrna izbira za deževne dni.

Če imaš daljše lase, boš potrebovala le gumico, pri nekoliko krajših laseh potrebuješ tudi lasnice (špangice). Takšno pričesko lahko izboljšaš tudi tako, da jo okrasiš z modnimi lasnicami, ki so letos zelo priljubljene.

NAJBOLJŠE IDEJE ZA FRIZURE:

View this post on Instagram

#tropbelle #badies #like #cute #naturel #bun

A post shared by Baddies / Love / Peace (@baddies.frrr_) on

View this post on Instagram

prom/formal vlog tomorrow night

A post shared by Yasmin 🦇 (@yasminbunny) on

Jutro kasneje: končno so našli zdravilo za alkoholnega mačka Končno so našli zdravilo za alkoholnega mačka! Na vadbo lahko pozabiš: ta stvar maščobo preoblikuje v "radiatorčke" Pozabi na vadbo: ta stvar iz maščobe oblikuje “radiatorčke” 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom Slovenke z najlepšo: najboljše vaje za "insta" zadnjico Slovenke z najlepšo: top vaje za “insta” zadnjico ·