Kolekcija H&M The Party Edit: Rays of Light
Utrip mesta · moda · ženska moda

Švedska modna znamka H&M še naprej skrbi, da boste naokoli hodili oblečeni po zadnji modi in da boste najbolje oblečeni na zabavi. Predstavila je namreč kolekcijo The Party Edit: Rays of Light, s katero boste naravnost blesteli, na katerokoli žurko boste vstopili. Dobesedno. V igri so namreč bleščice, saten in metalik sijaj.

Švedski H&M je predstavil kolekcijo kot nalašč za praznični december, ko boste letali z zabave na zabavo. V kosih iz kolekcijo H&M The Party Edit: Rays of Light boste naravnost blesteli, saj so med drugim odeti v svetleče tone zlate, srebrne in roza barve.

PREBERITE ŠE: H&M Modern Essentials jesen/zima 2016 – David Beckham in Kevin Hart potujeta v Las Vegas

V bleščice, čipke, saten in kovinski sijaj najdemo med drugim odete čevlje, tope, ozke hlače in kratke oblekice ter modne dodatke. Izdelke iz kolekcije že lahko naročite v H&M spletni trgovini, kmalu pa bodo ti modni kosi, s katerimi boste lahko ustvarili popoln stajling za praznične žurke, na voljo tudi v prodajalnah. Ne odlašajte z nakupom, saj se na večer zabave ne želite znajti pred ‘prazno’ omaro in ugotoviti, da nimate nič pametnega za obleči.

Galerija – kolekcija H&M The Party Edit: Rays of Light

Kolekcija H&M The Party Edit: Rays of LightOdpri galerijo

Najlonke z motivi tatujev Najlonke, ki dajejo vtis, kot da imate tatu 30 modnih videzov za modni november 30 modnih videzov za modni november Neretuširane fotografije Jasmine Tookes Neretuširane fotografije Viktorijinega angelčka v modrčku za 3 milijone Jasmine Tookes in modrček Fantasy Bra. Victoria’s Secret Fashion Show 2016: tako je videti novi Fantasy Bra, modrček za tri milijone · · · · · ·