H&M poletje 2015
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri H&M-u so končno razkrili celotno kampanjo poletje 2015, ki smo jo že nestrpno pričakovali. Preverite, kakšne kopalke bodo v trendu letos in kako v kopalkah izgledajo izklesana telesa supermodelov Adriane, Doutzen, Natashe in Joan.

Kampanja najbolj priljubljenega švedskega ponudnika ulične mode, ki smo jo že nestrpno pričakovali, je končno ugledala luč dneva.

Tukaj je H&M kampanja poletje 2015, ki navdušuje z boemskim stilom in sestoji predvsem iz lahkotno padajočih oblek in kaftanov ter seksapilnih bikinijev, ki sijejo v kobaltno zeleni, zapeljujejo z ženskimi volani in sledijo trendom v naravnih boho odtenkih.

Kampanja pa ne razkriva le letošnje kopalne mode, ampak tudi izklesana telesa najbolj popularnih supermodelov, ki odlično nosijo H&M poletne stajlinge in v videu, ki sta ga s svežim hitom “Sun Is Shining” podkrepila Axwell /\ Ingrosso, sporočajo, da je poletje že tu. Tu so Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes in Adriana Lima. PREBERITE ŠE: 20 najbolj “seksi” Victoria’s Secret anglečkov vseh časov
H&M poletje 2015Odpri galerijo
Viktorijini angelčki Victoria’s Secret: Znanih je 10 novih Viktorijinih angelčkov Mavrični lasje Ženske frizure 2015: V trendu so mavrični lasje Torbice Buwood BU Wood: Sodobne ženske torbice z vintage šarmom PicMonkey Collage Najbolj googlane in popularne modne zvezdnice tega trenutka · · · · ·