Hotelske sobe Ood Mirrored Prefab
Utrip mesta · arhitektura

Trg Airbnb in Booking.com raste z naglico in pri Ood so našli rešitev na to. Sobe, kot so si jih zamislili pri Ood, so v bistvu velikosti majhne hiške in njihov prvotni namen je zadostiti potrebam kratkotrajnih postankov, po navadi za noč ali dve. No, branili se ne bi niti malo daljšega bivanja v teh stilsko dovršenih in kakovostnih ‘bivalnikih’, kajne?

Za zunanjost objektov so pri podjetju Ood uporabili les in ogledalu podobno odbojno steklo, kar omogoča izjemen vizualni učinek tako zunanjosti kot notranjosti sob. Jeklena konstrukcija sestavlja okostje teh 18 kvadratnih metrov velikih prostorov, v katerih najdemo vse potrebne elemente – posteljo, umivalnik, mizo, stol, WC, tuš kabino in celo TV ter avdiosistem Bose. Z daljinskim upravljalnikom pa nastavite temperaturo ter osvetlitev prostora.

Največja posebnost pa je najbrž kar dejstvo, da potrebujete vsega 8 ur za postavitev celotnega objekta. In če se ga kdaj naveličate ali vam ne služi več, ga lahko tudi precej hitro razstavite, ga prodate ali pa samo odpeljete na drugo lokacijo.

Galerija slik: Hotelske sobe Ood Mirrored Prefab

Hotelske sobe Ood Mirrored PrefabOdpri galerijo
SolarEgg Savna v obliki jajca je skok v prihodnost in skandinavska genialnost Sanjski vikend v bližini New Yorka Sanjski vikend, o katerem lahko le sanjamo cover-bazen-kontejner Neverjeten bazen, narejen iz ladijskega kontejnerja, ki je uporaben celo leto Stavba z emojiji Stavba na Nizozemskem dobila fasado, ki jo krasijo emojiji · ·