Hrvaški hotel Osam
Utrip mesta · destinacija

Hrvaški hotel Osam, ki ga najdemo na otoku Brač, obljublja najboljše doživetje otoškega načina življenja v kombinaciji z vsem udobjem, ki ga ponuja hotel s štirimi zvezdicami. Poleg luksuzne ponudbe obljublja tudi popoln mir, brez otroškega joka, saj lahko v hotelu prenočijo le odrasli.

Idealna lega hotela Osam zagotavlja najboljše doživetje otoškega načina življenja. Brač, na katerem se hotel tudi nahaja, je največji otok v Dalmaciji. Poleg bogate zgodovine in kulture, otok odlikujejo tudi nedotaknjene naravne lepote – neskončne plaže in kristalno čisto morje. Sam hotel najdemo v središču starega dalmatinskega mesteca Supetar, kjer tradicionalna kamnita zunanjost hotela zakriva sodobno notranjost in tako pričara edinstven spoj starega in novega. Butični hotel razpolaga z osemindvajsetimi sobami in luksuznimi apartmaji, ki s sodobno opremo, modernim dizajnom in kombinacijo kamna, lesa in betona zagotavljajo brezskrben užitek. Na hotelski terasi se poleg zunanjega bazena in lokala nahaja tudi à la carte restavracija Otok, ki nudi prelep razgled na obkrožajočo naravo in vrhunske okuse dalmatinske kuhinje. Hotel Osam je enostavno ustvarjen za vse, ki želijo pobegniti od mestne gneče in otroških krikov ter okusiti svobodo in lepoto čistega užitka.

Hrvaški hotel OsamOdpri galerijo
»Snorklanje« v zaščitenem območju Les Medes. “Snorklanje” – Podvodni svet na dah Hotel Lone, Rovinj Najlepši & dih jemajoči bazeni na hrvaški obali IMG_9668 Surf destinacije: Deskanje na valovih v deželi pod Alpami new Natura Vive Skylodge – adrenalinski viseči hotel · ·