Husqvarna Vitpilen 701
Utrip mesta · mobilno

Husqvarna je najbolj poznana zaradi svojih terenskih oziroma kros motornih koles. Odločili so se podati v nove vode in predstavili povsem novo cestno motorno kolo. Predstavljamo vam Husqvarno Vitpilen 701.

Husqvarna Vitpilen 701 je motorno kolo, ki je tradicionalno zemeljsko podlago zamenjalo za betonsko. Vitpilen v prevodu pomeni bela puščica, njegov konceptni predhodnik pa se je imenoval Svartpilen oziroma črna puščica. Med njima ni bistvenih razlik, le nekaj kozmetičnih popravkov, dodatkov in seveda več svetle barve. Vitpilna poganja vodno hlajeni 693 kubičnih centimetrov velik motor, ki ima 74 konjskih moči. Ogrodje motornega kolesa je minimalistično s poudarkom na moderni tehnologiji. Kot del standardne opreme ima Viptilen računalniško upravljanje s plinom, ABS zavorni sistem in nadzor proti zdrsu pogonskega kolesa. Husqvarna Vitpilen 701 bo v prodajnih salonih spomladi leta 2018.

PREBERITE ŠE: 2018 DUCATI PANIGALE V4: NOVA ERA ZA DUCATI

Galerija slik: Husqvarna Vitpilen 701

Husqvarna Vitpilen 701Odpri galerijo

Trac-Grabber Trac-Grabber: v snegu ne boste nikoli več obtičali! BMW M3 CS BMW M3 CS: za le 1200 srečnežev 1000-500-citymagazine-cover Koenigsegg Agera RS: to je najhitrejši serijski cestni avtomobil prikazna Fiat 500L: osvežena podoba in še vedno veliko prostora