darila fitnes
V zraku · shopping · Utrip mesta · šport

Iščete ideje za izvirna darila za moške, natančneje za ljubitelje fitnesa? Potem preglejte naše pripomočke, ki bodo njegovo telovadbo dvignili za eno stopnjo višje.

Če še vedno nimate ideje za izvirno darilo za moškega (zanj), za ljubitelja fitnesa, dovolite, da vam pri tem pomagamo! Med ideje za izvirna darila za moške (zanj) smo namreč v našem uredništvu uvrstili tudi darila za vse navdušence nad telovadbo. Naj gre za začetnika ali pa za nekoga, ki telovadbo prakticira dobesedno vsak dan, na našem seznamu bo vsak našel nekaj zase. Bodisi je to pripomoček, s katerim bo začel telovaditi, bodisi pripomoček, s katerim bo obstoječo vajo nadgradil. Če pa poznate kakšnega pridnega telovadca, se tu najde tudi kakšna ideja za darilo.

Ideje za izvirna darila za moške (zanj): za ljubitelje fitnesa

Kolebnica ZenRope

Nekaj tako preprostega, kot je kolebnica, lahko bistveno vpliva na vašo splošno vzdržljivost. Ne, telovadba z njo nikakor ni enostavna. Kolebnice, kot je ta, imajo udobnejši ročaj in vrv, ki preprečuje vozlanje.

Igra za Nintendo Switch “Ring Fit Adventure” + igralni pripomoček

Med ideje za izvirna darila za moške (zanj) se je “vrinil” tudi tale sila zanimiv pripomoček. Telovadba ob igranju konzole ni nič novega, a nekatere konzole so pri tem boljše, nekatere slabše. Nintendo ima tu že dolgoletno tradicijo, zato nas bo pošteno spotil tudi njihov novejši telovadni pripomoček, ki deluje skupaj s konzolo Nintendo Switch. Poleg torej dobite videoigro in pripomoček, s katerim boste igro upravljali, hkrati pa telovadili.

Elastike za telovadbo Vkaiy

Če se greste domači fitnes, potem hitro ugotovite, da vam začenja primanjkovati pripomočkov, s katerim bi nadgradili vaje, ne da bi za to morali iti v pravi fitnes. Rešitev je precej preprosta. Elastike za telovadbo bodo nadgradile obstoječe uteži, ponudile širok nabor različnih vaj in hkrati zamenjale kose dragih aparatur, ki bi jih bili sicer deležni le v fitnesu.

Telovadna žoga Bodymate

Ta cenovno ugodni pripomoček ne bo pomagal le pri telovadbi, temveč tudi pri običajnih stvareh, ko je sedenje. Pomagal vam bo pri izvajanju različnih vaj, pri sedenju pa skrbel, da bo vaša drža čim bolj vzravnana.

Športna majica s kratkimi rokavi Under Armour

Oblačilo, v katerem telovadite, mora biti udobno, zračno in se hitro sušiti. Podjetje Under Armour je znano pa dobrih majicah za športne aktivnosti, omenjena pa je raztegljiva, mehka, udobna in se hitro suši. Torej ima vse, kar potrebujete od svojega oblačila za fitnes.

Žoga medicinka TRX

Bolj ko je telovadba intenzivna, več moči boste z njo pridobili. Najboljše so tiste vrste telovadbe, s katerimi aktivirate več mišic hkrati. Pri tem lahko zelo pomaga žoga medicinka, ki je težka, njeno dviganje pa stimulira več mišic. Hkrati pa je dovolj podložena, da jo lahko spustite na tla, ne da bi zato nastala luknja v tleh.

Kapa Nike Aerobill Dry

Sonce zna biti med telovadbo na prostem kar malce zoprno. Ne samo da vas dodatno greje, ampak vas lahko sončni žarki hitro opečejo. Ker je pri tem najbolj izpostavljena glava, kapa ni tako slaba rešitev. Še posebno če je takšna kot tale od Nika, ki je narejena posebej za telovadbo. Torej lahka in izjemno zračna.

Kocka za jogo Lotuscrafts

Joga pozitivno vpliva na vaše telo, zato jo izvaja vedno več ljudi. Še posebno, ker jo lahko brez težav izvajate tudi doma. Poleg telovadne blazine pa zelo prav pride tudi kocka za jogo, s katero boste lahko izvajali več vaj in te tudi bolj pravilno. Kocka Lotuscrafts je izdelana iz plute, ki izvira iz Portugalske.

Potovalna torba Nubily

V fitnesu veljajo pravila, da morajo uporabniki poskrbeti za čistočo. Zato je treba s sabo poleg ločenih oblačil imeti vsaj še čevlje za fitnes in brisačo, pa še kaj se najde. Vse to je treba nekam pospraviti. Takšne večje torbe, v katerih bo vse lepo organizirano, pridejo še kako prav.

Posoda za tekočino iz nerjavečega jekla BlenderBottle

Bolj ali manj vsi uporabljajo plastične posode za tekočino. Lahko pa naredite nekaj dobrega za okolje in raje izberete to, ki je izdelana iz nerjavečega jekla. Ne samo da je obstojnejša in odpornejša proti padcem, z njo ne bomo imeli nikakršnih težav z izločanjem škodljivih snovi iz plastike v vodo. Odlična izbira za izvirno darilo za moškega (zanj), ki ljubi fitnes in svoje proteine.

Boksarske rokavice Benlee Rocky Marciano

Če bi radi v telovadnici napadli tiste viseče mreže, potem tega nikar ne storite z golimi rokami. Priporočljivo ni niti izposojanje rokavic, saj to ni najbolj higienično. Raje si kupite lastne rokavice. Udarjanje vreč nas pošteno spoti in utrdi mišice v zgornjem delu telesa.

Naglavni trak Vbiger

Evolucija nam je dala obrvi zato, da bi zaščitila oči pred kapljami znoja. Ker pa so te pri tem dokaj neuspešne, si mora telovadec omisliti vsaj en naglavni trak, ki bo ta znoj vpijal. Naglavni trak Vbiger pa ni le tanek in izdelan iz bambusovih vlaken, je tudi super vpojen in ima odsevnik – če se odločite za zelo zgoden ali zelo pozen tek na prostem.

Valj za telovadbo ZenOne

Nekateri valji so primerni za masažo mišic, drugi pa vam pomagajo pri nekaterih vajah. Telovadba tako postane zahtevnejša, in to le z uporabo takšnega preprostega pripomočka.

Valj za masažo mišic Physix Gear Sport

Vsaka intenzivnejša telovadba pošteno utrudi mišice. Bolj ko zanje poskrbite po telovadbi, manj mlečne kisline se v njih nabere in zato manj bolijo. Da se bodo mišice spet sprostile, pomaga takšen valj, s katerim si zmasirate utrujeno mišico.

Pametna ura za fitnes Fitbit Versa 2

Vso svojo aktivnost v fitnesu je dobro tudi redno zapisovati. Da opazujete svoj napredek in se odločate za vaje, ki vam bolj pomagajo. Pametne ure so zato precej smiselna rešitev. Ura za fitnes med telovadbo, modni dodatek na zabavi. Pa še SMS-sporočila in elektronsko pošto lahko pregledujete na njej.


shutterstock_488922523 20. december je dan norih božičnih puloverjev! TEHNOLOSKA DARILA Ideje za najboljša tehnološka darila: 11 daril, ki bodo navdušila (2019) shutterstock_1570060225 30 najboljših idej za popolno darilo cover Božična darila za vso družino: 25+ kul idej za darila 2019 · · · · · · · · · ·