Skagen Falster 2
V zraku · tehnologija · pametne ure

Pametne ure nadaljujejo svojo uspešno zgodbo. Naprave, ki v marsikaterih funkcijah nadomeščajo pametne telefone, veliko pozornosti vzbujajo tudi na tehnološkem sejmu IFA 2018.

Skagen je naznanil posodobljeno različico svoje pametne ure Falster, ki je v primerjavi s svojo predhodnico občutno pametnejša.

Falster 2, ki med drugim podpira funkcijo NFC, vam bo priskrbel podatke o srčnem utripu. Hkrati boste s pomočjo sistema GPS lahko raziskovali nove kraje.

Danski proizvajalci so pri izdelovanju novega modela ostali zvesti minimalizmu s skandinavsko estetiko. Tanek okvir in majhen ovitek pripomoreta k temu, da 1,19-palčni zaslon na dotik videti večji, kot dejansko je. Na vsaki strani krone sta gumba, ki sta namenjena pospešenemu dostopu do aplikacij.

Cena izdelka, ki bo na voljo od 12. septembra naprej, je 275 ameriških dolarjev oziroma 237 evrov. Kupci bodo izbirali med različnimi pasovi, ki so izdelani iz materialov, kot so magnetna mreža, silikon in usnje.

Galerija – Pametna ura Skagen Falster 2

Skagen Falster 2Odpri galerijo

Ali je vaše srce v dobrem stanju? Pametna ura Apple zazna sladkorno bolezen v 85 odstotkih Misfit-Vapor-Smartwatch-1-1600x1164 Misfit Vapor: je to pametna ura leta? apple-watch-series-3-sean-hollister Apple Watch Series 3: popolna avtonomnost Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura · · · ·