parfum-sivina
Utrip mesta · dom

Ikea kar ne neha presenečati. Po tem, ko je na Instagramu napovedala sodelovanje z modno hišo Off White, ima za nas še eno presenečenje. Švedski pohištveni gigant je namreč oznanil, da nas v prihodnosti čaka Ikein parfum.

V sodelovanju z luksuzno znamko Byredo bo Ikea pripravila novo linijo dišav in sveč. Čeprav pri Byredu stavijo na potrošnike z debelimi  denarnicami – sveče stanejo okoli 80 evrov, parfumi okoli 150 evrov –, upamo, da bodo pri sodelovanju z Ikeo cene bolj razumne.

PREBERITE ŠE: IKEA IN NASA ZDRUŽUJETA MOČI

Vprašanje je, kakšen vonj pričakovati. Bo imel vonj znamenitih mesnih kroglic ali cimetovih rolic? Ali kakšno osupljivo kombinacijo obeh? Na Ikeinem blogu namigujejo, da bo vključen tudi cimet, a bo treba še vseeno nekoliko počakati. Parfumi naj bi namreč prišli na prodajne police v letu 2019.

1000-500-citymagazine-cover Najlepše kopalne brisače, s katerimi boste izstopali 1000-500-citymagazine-cover Stoječa pisalna miza Stan – ima nekaj, česar ostale nimajo 1000-500-citymagazine-cover Sanjska garaža za sanjsko vozilo citymagazine-cover IKEA: V Ikeo že to jesen prihaja pametni dom · · · ·