In Case of Emergency: se lahko upreš skušnjavi?
V zraku · buzz buzz · V zraku · dizajn

Reševalne opreme resda ne koristimo pogosto, a kljub temu je pomembno, da se naučimo, kako jo uporabljati. V primeru, da bi življenjsko pomembne pripomočke zamenjali hrana in pijača, bi z njo gotovo znalo ravnati občutno več ljudi.

Svobodni oblikovalec Ben Fearley je še enkrat več dokazal, da njegova domišljija ne pozna meja. V okviru svojega novega projekta In Case Of Emergency je preoblikoval različne kose reševalne opreme, ki jih srečujemo v vsakdanjem življenju. Na ta način si želi nekaj humorja vnesti tudi na področje človeškega življenja, ki ga sicer jemljemo resno.

Fearley je pripomočke za reševanje popestril kar s hrano in pijačo. Gasilni aparat je tako preobrazil v velikansko steklenico vina, reševalno kladivo pa nadomestil s kosom slastne pice. V škatli za prvo pomoč vas bodo pričakali krofi, v vedru za vodo pa kosi ocvrtega piščanca.

Vas zanima, kako je videti reševalna oprema malo drugače? Fotografije, ob katerih ne bosti mogli ostati ravnodušni, vas pričakujejo v spodnji galeriji.

Galerija: In Case of Emergency

In Case Of EmergencyOdpri galerijo
shutterstock_1138194875 Zakaj v vročem avtomobilu nikoli ne bi smeli pustiti plastenke z vodo? shutterstock_752958226 Astrologi pravijo: tako najdeš ljubezen glede na svoje znamenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje zgodovinske fotografije To je 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij, ki se ti bodo za vedno vtisnile v spomin!