Infinite Galaxy Puzzle - sestavljanka, ki je pozna konca
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · dom

Infinite Galaxy Puzzle ni običajna sestavljanka. Pa ne zato, ker si je za motiv izbrala prizor mlečne ceste, ki ga je posnel Hubblov teleskop, pač pa, ker nima robov, ker nima začetka in ker nima konca. Koščke sestavljanke lahko razporejate po mili volji, vsak namreč paše k vsakemu in to ne glede na to, kako je obrnjen.

Neskončna sestavljanka Infinite Galaxy Puzzle je osnovana na konceptu Kleinove steklenice, neorientabilne površine, ki nima mej. Vsebuje 133 koščkov, ki so potiskani na obeh straneh.

Nekaj med njimi ima prepoznavne oblike, kot so astronavt, sonda in vesoljsko vozilo. V nasprotju z ostalimi puzzlami ni pravilnega načina sestavljanja delcev.

PREBERITE ŠE: Steklarna Hrastnik postavila najvišje steklene 3D-puzzle na svetu!

Super darilo, če želite neskončno zabavo ali komu malce zagreniti življenje. Infinite Galaxy Puzzle vas bo olajšal za 95 evrov.

Galerija – sestavljanka Infinite Galaxy Puzzle

Infinite Galaxy Puzzle – sestavljanka, ki ne pozna konca.Odpri galerijo

Arcaid Awards 2016 Arcaid Awards 2016 – najboljše iz arhitekturne fotografije Najbolj viralni oglasi 2016 Najbolj viralni oglasi 2016: katere oglase smo največkrat delili? Posloviln torte za tiste s smislom za humor Poslovilne torte z duhovitimi sporočili, ki vas bodo nasmejale do solz BeFunky Collage Priljubljene pesmi skozi sarkastične šaljive ilustracije · · · ·