979034804325827464
Utrip mesta · mobilno

Infiniti je razkril študijo concept vision, ki jo je skupaj z znamko Sony razvil za priljubljeno igralno franšizo Gran Turismo. Superšportnika Infiniti Vision Gran Turismo pa se že da kupiti za Gran Turismo 6 igrico na Playstation 3 igralni konzoli.

Superšportnik Infiniti Vision Gran Turismo, ki se ga že da kupiti za potrebe igranja v slavni igrici, pa naj ne bi bil zgolj virtualna oblikovalska študija, ampak nudi dejanski vpogled, v kako bi naj (ali bolje rečeno lahko) izgledal superšportnik te japonske znamke.

Zmagoviti primerek GT avtomobila so razvili v oblikovalskem studiju v Pekingu, ponaša pa se s sredinsko nameščenim motorjem, ki prinaša skoraj idealno razporeditev teže v razmerju 45:55. Kar se tiče aerodinamike, so mu pod dnom vozila namestili posebne panele, ki kontrolirajo vrtinčenje zraka, sprednji in zadnji difuzor pa poskrbita da zrak tudi vstopi in izstopi na najbolj učinkovit način, se pravi vozilo čim manj zaustavlja.

Glede zmogljivosti pogonskega sklopa za zdaj pri Sonyu še niso preveč gosto besedni, se pa infinitija gran turismo concept že da naročiti za igrico Gran Turismo 6 na igralni konzoli PlayStation 3.

Infinity Gran Turismo ConceptOdpri galerijo

Tesla-S-avto-test-test-tesla-autobroker-17 City Test: Tesla S / prihodnost = električna #ev #teslas #tesla 2014-bmw-i3-debut-035 Lestvica najbolj varčnih avtomobilov, ki jih lahko srečamo na cestah GiBluebackground Najboljša mestna kolesa leta 2014 Lamborghini-LM002-1-1200x799 Lamborghini LM002 gre na dražbo ·