Apple in Samsung ne sodelujeta prvič.
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

iPhone 7s bo prvi skupni otrok znamke Apple in Samsung. Da, prav ste prebrali! Kar se je še včeraj zdelo nemogoče, je danes realnost. Apple je namreč skočil v posteljo s Samsungom, svojim smrtnim sovražnikom. Ne, to ni prvoaprilska šala, kot tista o iGalaxy-ju. Sodelovanje resda ne bo tako tesno, kljub temu pa gre za tektonski ali bolje, milijardni premik v odnosih korejske in ameriške znamke.

iPhone 7s bo prvi skupni otrok znamke Apple in Samsung. Še enkrat poudarjamo, da to ni prvoaprilaska šala kot tista o telefonu iGalaxy. Drži pa, da malce preskakujemo dogodke, kajti iPhone 7, o katerem je bilo prelito že na tone črnila, sploh še ni ugledal luči sveta, medtem ko mi že govorimo o njegovem nasledniku, modelu iPhone 7s in 7s Plus. Čeprav običajno telefoni z oznako S ne požanjejo toliko pozornosti kot nova generacija telefona, pa se zna tokrat zgoditi precedens, saj bosta iPhone 7s in 7s Plus nastal v sodelovanju s Samsungom.

PREBERITE ŠE: iGalaxy: Apple in Samsung napovedala skupni telefon!

Apple in Samsung sta namreč nedavno podpisala pogodbo težko 2,3 milijarde evrov. Verjetno sta oba spoznala vrednost fraze ”Imej prijatelje blizu, sovražnike še bližje!” In kaj naj bi imela od posla iPhone 7s in 7s Plus, ki ju pričakujemo leta 2017? Samsungov 5,5-palčni AMOLED zaslon. Omogočal naj bi predvsem kakovostnejši prikaz slike, predvsem videoposnetkov. Telefona bosta imela nekoliko ukrivljeno ohišje in zaslon , ohišje pa bo iz plastike, stekla in keramike. Del standardne opreme bo tudi brezžično polnjenje ter biometrično prepoznavanje uporabnika.

To pa ni prvič, ko se bo Apple zanašal na Samsungovo tehnologijo. Leta 2007, ko je izšla prva generacija iPhonov, je Apple ponujal le LED zaslone in se vse do leta 2009 stavil na tiste od Samsungove podružnice Samsung Display. Prav tako so od Korejcev prejemali procesorje. Ko jima je slava stopila v glavo (beri ko sta postala resna tekmeca na trgu), je Apple prekinil vezi in vgrajeval zaslone znamke Japan Disply in LG Display. Po več letih pa sta ponovno na istem bregu.

Najboljši pametni telefoni 2016 To so najboljši pametni telefoni 2016 Pametni telefon Highscreen Prime L Highscreen Prime L: ruski telefon, simpatičen kot ruska dekleta cover-huavei-p9 Huawei P9 in P9 plus: novi standardi fotografije s pametnimi telefoni header_img-05 Svetovna predstavitev: Huawei P9 – telefon, ki lahko spremeni pogled na svet · · ·