valentinovo
V zraku · buzz buzz

Valentinovo se bliža, od nas je oddaljeno le še teden dni (14. februar, če ste po naključju pozabili). Če ne želite ponovno podariti dolgočasne čestitke in kartice in preživeti večino dneva v kakšnem supermarketu na lovu za popolnim darilom, potem se lahko odločite za te zabavne in nič kaj običajne kartice, s katerimi boste izrazili svojo ljubezen in pri tem partnerja tudi nasmejali.

Nekatere izmed teh iskrenih ljubezenskih kartic so predrzne, spet druge ljubko smešne, predvsem pa nam dovoljujejo, da praznujemo in da se spomnimo na tiste malenkosti v razmerju, ki so vredne največ. Katero izmed vseh izbranih kartic boste podarili svojemu partnerju ali partnerki?

PREBERITE ŠE: Najboljši recepti za valentinovo – preproste sladice, s katerimi boste očarali boljšo polovico

Galerija – iskrene valentinove čestitke za vse, ki ne marajo zlajnane romantike

Iskrene valentinove čestitke za vse, ki ne marajo zlajnane romantike.Odpri galerijo
Edinstven pozdrav med učiteljem in učenci Tudi vi bi si želeli tako kul učitelja, ki ima drugačno rokovanje z vsakim učencem Hrvati Trumpu Tudi Hrvati na Trumpa naslovili satirični predstavitveni video o svoji državi Če ste perfekcionist, vas bodo te fotografije spravile ob živce Če ste perfekcionist, vas bodo te fotografije spravile ob živce V rudniku je slišal srhljive zvoke Raziskoval je zapuščeni rudnik, ko ga je presenetilo šepetanje, ob katerem vas bo spreletel srh · · · ·