itstyle make up slovenija
V zraku · shopping · Utrip mesta · zdravje & lepota

Na oddelku kozmetike v blagovnici Maxi je na voljo znana italijanska blagovna znamka cenovno ugodne dekorativne in profesionalne kozmetike ItStyle. Ta kozmetični kotiček ponuja širok nabor kozmetičnih izdelkov, ki so v celoti proizvedeni v Italiji, dopolnjujejo pa ga tudi različni kozmetični pripomočki in dodatki, ki omogočajo popolno ličenje in celovit ”look”.

Dekorativni kozmetični izdelki, ki jih ponuja blagovna znamka ItStyle, sledijo trendom in se nenehno razvijajo ter ponujajo možnost izbire. Zato lahko nagovorijo zelo raznovrstne uporabnice in zadovoljijo njihove najrazličnejše želje. Hkrati omogočajo, da sodobna ženska z izdelki za ličenje ItStyle izraža svojo osebnost.

PREBERITE ŠE: Silvestrovo: ideje za ženski silvestrski styling

Ponudbo kozmetike ItStyle predstavljajo ličila za oči (maskare, svinčniki, senčke), ustnice (šminke, svinčniki, balzami za ustnice, bleščila za ustnice), nohte (laki, utrjevalci) in obraz (podlaga, puder, BB-krema). Dodatno ponudbo dopolnjujejo še različni dodatki in pripomočki (npr. kozmetične torbice, umetne trepalnice, čopiči).
ItStyle s svojimi izdelki skrbi za zdravo kožo in njen modni look ter vsaki ženski omogoča, da poskrbi za svoj videz in poudari svojo edinstvenost.

Galerija – znamka profesionalnih ličil ItStyle tudi v Sloveniji

Ličila itStyleOdpri galerijo

Cipria Makeup Ljubljana Cipria Makeup Ljubljana: nov lepotni kotiček v centru Ljubljane Prva samopostrežna POŠTA 24/7 na Slovenski cesti v Ljubljani Pošta Slovenije je v Ljubljani odprla prvo samopostrežno POŠTO 24/7 pandora Ideje za darilo – zimska kolekcija nakita Pandora revija (2) Lidl ponuja preproste ideje za praznično razpoloženje · · · ·