shutterstock_730457035
V zraku · shopping

Idealna in brezhibna telesa obstajajo le v virtualnih svetovih računalniških programov. Resnična telesa se od njih precej razlikujejo. Imajo kakšen kilogram preveč, prsi niso več takšne, kot so bile, trebuščki nosijo sledi …

Kakršnekoli že so preglavice, ki vam jih povzroča vaše telo, z majhnimi triki, boste lahko tudi vi brezskrbno poležavali na plaži, saj je poletje pred vrati. Prihaja sezona visokih temperatur in lahka oblačila, ki odkrivajo več kože in tudi spodnjega perila. Prihaja čas za plažo in kopalke. Vsaka ženska toliko pozna svoje telo, da ve, kakšen model ji najbolje pristaja, vseeno pa obstaja nekaj »trikov«, s katerimi skrijete kakšen kilogram ali nepopolno postavo.

V veleblagovnici NAMA vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri izbiri pravih kopalk ali pravega perila za vašo postavo. Do 16. junija 2018 pa izkoristite še 20% popust za nakup perila, kopalk in pižam za odrasle in 30% popust za nakup otroškega perila, kopalk in pižam, ki so ga pripravili za vas.

Kakšne kopalke izbrati glede na postavo?

Kopalke za hruškasto postavo
Značilnosti hruškaste postave so, da je zgoraj telo ožje kot spodaj. Največji izziv takšne telesne konstrukcije največkrat predstavljajo močni boki v kombinaciji s polnejšimi stegni ter manjše prsi, kar posledično vpliva na neuravnotežen videz telesa. Kako izbrati kopalke, ki bodo strateško zakrile tovrstno neravnovesje? Osredotočite se na zgornji del telesa, kjer si lahko privoščite različne vzorce, novodobne tkanine s teksturami in zanimivimi detajli, spodnji del kopalk pa naj ostane čim bolj nevtralen in enobarven. Najboljše so temne barve, svetle namreč telo optično razširijo, in preprosti kroji. Odlična strategija so tudi modni dodatki, predvsem tisti okoli vratu (razmislite o modni maksi ogrlici) oziroma vse, kar usmeri pozornost na zgornji del telesa. Dobra izbira so tudi lahkotne oblekice, ki poudarjajo prsi ter zakrivajo spodnji del telesa. Izbirate lahko med različnimi modeli pri blagovni znamki Esprit ali Lisca.

Kopalke za deško postavo
Deška postava se navadno ponaša s širšimi rameni (ni pa nujno), majhnimi prsmi, ozkimi boki in vitkimi nogami. Pristajajo ji pravzaprav vsi kroji in stili kopalk, še posebej pa drzni vzorci in poudarjeni detajli, ki si jih močnejše oblike telesa težko privoščijo. Dajte si duška in se odločajte med živahnimi odtenki ter modnimi vzorci, ki ustvarjajo občutek oblin. Prav kopalke, ki osvajajo s svojo pisano podobo, deški obliki telesa namreč lepo laskajo. Oglejte si modele kopalk Skiny. Priporočljiva izbira so nedrčki s podloženimi prsmi, ki bodo zgornjemu delu telesa dodali malce volumna, ter rožnati motivi in tunike, ki navdušujejo s svojo igrivostjo. Najdete jim med modeli Lisca.

Kopalke za lepe prsi
Velike ali male, ključ je v izbiri pravega nedrčka. Velike prsi potrebujejo modele, ki jim dajejo ustrezno oporo, ne da bi jih dodatno poudarjale. Izbirate lahko med kopalkami s košarico ali žico ter različnimi kroji, pri čemer bodite pozorni na naramnice. Te naj bodo široke, da prsim nudijo oporo, popolnoma pa se izognite modelom brez naramnic in trikotnim nedrčkom. Slednji lepo pristajajo majhnim prsim, saj jih optično povečajo. Praktična izbira za manjše prsi je tudi push up košarica z različnimi polnili – od silikonskih, ki se hitro posušijo, do penastih blazinic, ki se sušijo dlje. Privoščite si lahko tudi optične igre s pomočjo vzorčastih nedrčkov in različnih naborkov. Najdete jih med blagovnimi znamkami Lisca, Skiny in Benetton.

Kopalke za optično hujšanje
Če ste med zimskimi meseci nabrale nekaj odvečnih kilogramčkov, ki vam jih še ni uspelo izgubiti, si omislite kopalke, ki optično zožajo telo. Najboljša izbira so tiste v temnejših barvah – črna je letos še posebej modna, zato bo zagotovo najbolj elegantna izbira, ki gre z roko v roki z enodelnimi kroji, letošnjim največjim modnim hitom. Ta učinkovito zakrije tako trebušček kot tudi večjo zadnjico ter prekrije predele, kjer dvodelni modeli kožo stisnejo. Za piko na i si omislite še lepo poletno obleko, senčnik in … uživajte. Izbirajte med kopalkami Lisca in Esprit.


12_fbimage Dimensione Danza ponovno v Sloveniji moskaomara Moška omara: v marcu ne pozabi na … Untitled-15 Ženska omara: v marcu ne pozabi na … hpt-27-980x654 Popotniki, pozor! Tukaj so najbolj priljubljeni nahrbtniki na trgu ·