spa verbier
Utrip mesta · destinacija

Rustikalne gorske koče so morda res primerno okolje za večne romantike, toda ko lesenim hišicam sredi gorskih grebenov dodamo element luksuza in sodobne elegance, dobimo ekskluzivno nastanitev po vzoru butičnih hotelov s petimi zvezdicami. Najbolj glamurozne in oblikovalsko dovršene koče v Alpah bodo zagotovo spremenile vaš pogled na zimsko idilo.

Zermatt Peak

V osrčju Švicarskih Alp se lahko naužijemo pogleda na ikonični Matterhorn iz terase luksuzne koče Zermatt Peak, ki je bila leta 2013 izbrana kot najboljša koča World Ski Awards. Razvajalo nas bo nagrajeno osebje, 5 zvezdična ponudba ter sodobna oprema, ki se zlije z idilično okolico. Odprti prostori in velika okna so kot nalašč za prebujanje v sončna jutra. Za relaksacijo po adrenalinski smuki pa prijajo še raznolike savne, jaquzzi, privatni Spa in masaže, fitness in slastni obroki izpod rok Michelinovega chefa.

Koča Zermatt Peak Odpri galerijo

Spa Verbier

Spa Verbier se nahaja v kraju, ki v prevodi pomeni “Med nebesi in zemljo” zato kaj manj kot nebeško postrežbo tudi ne gre pričakovati. 1577 metrov nad morjem bomo spoznali, kaj je to luksuz. Ponudba je prilagojena vsakemu posamezniku in lahko med drugim vključuje uporabo bazena, savne, zunanjega jacuzzija in privatnega Spa-ja, fitness, osebno sobarico, šoferja in chefa, zasebni kino prostor ter teraso s prečudovitim razgledom. Celotna koča vsebuje integriran sistem vlaženja, ki poskrbi za prijetno kakovost zraka in trden spanec.

Spa VerbierOdpri galerijo

Koča N

Med dvajset najbolj luksuznih koč na svetu najdemo tudi kočo N, ki leži na višini 1660 metrov v Oberlachu v Avstriji, od koder se odpre pogled na neverjetno slikovitost svetovno znanega pogorja Arlberg z neokrnjenimi odseki belih strmin. Koča ponuja 11 luksuznih suit, ki so vse opremljene z inovativno tehnologijo. Spa razvaja s savnami, kopeli, masažami, parnimi tuši ter celo privatnim frizerjem. Da bo zadovoljeno prav vsem potrebam pa je na voljo tudi šofer, odličen kuhar in butler.

Koča NOdpri galerijo

Koča Jaguar

Z eleganco, ki se razleza iz prav vsakega kotička, je gorska koča Jaguar ena najglamuroznejših na območju Francoskih Alp. Njena sodobna prostornost in ambient očarata še tako petičnega gosta. Vsak še tako droben detajl je skrbno premišljen: pohištvo, tekstil, oprema in pribor so vsi najvišje kakovosti in izdelani, da gredo skupaj z ostrim očesom. Ena od prednosti je definitivno notranji bazen, ki se s pomočjo premičnih tal spremeni v nočni klub ali prostor za relaksacijo.

Koča JaguarOdpri galerijo

Le Coquelicot

Nedavno nagrajena z nazivom najboljše koče v Alpah, Le Coquelicot ni nič drugega kot materializirano bogastvo in ekskluzivnost. Mešanica inovativnosti in tradicionalnih elementov kot je les se nevidno stapljata z magično atmosfero, ki jo pričara Nogentil v osrčju Francoskih Alp. Luksuzna koča ponuja prav vse kar bi sicer našli v butičnem hotelu petih zvezdic, hkrati pa v ponudbo dodaja tudi osebnega kuharja, butlerja in receptorja, ki bo ugodil še tako zahtevnim željam.

Le CoquelicotOdpri galerijo
iStock_000041518604_Medium Zakaj je to 10 najtežjih jezikov na svetu? Las Vegas Las Vegas – mesto greha, neonskih luči & svetovna kulinarična prestolnica tmg-slideshow_xl V čem so posamezne evropske države najslabše: med njimi je tudi Slovenija Prostorno stanovanje v Amsterdamu Airbnb: 10 stilsko dovršenih stanovanj po Evropskih mestih · ·