Bluetooth adapter za slušalke Jack
V zraku · tehnologija · gadgeti

Želite imeti brezžične slušalke? Zdaj lahko svoje žične slušalke spremenite v brezžične. Vse, kar potrebujete, je napravica Jack, ki je na Kickstarterju prava uspešnica. Podo Labs je zbral že skoraj pol milijona dolarjev zagonskega kapitala.

Jack je mini Bluetooth naprava za žične slušalke, ki te naredi brezžične. Slušalke zgolj priključite nanjo, jo povežete s telefonom in uživate v poslušanju glasbe prek Wi-Fi-ja. Zvok lahko dostavlja katerakoli Bluetooth naprava, glasbo pa lahko predvajate tudi prek zvočnikov ali drugih glasbenih predvajalnikov.

PREBERITE ŠE: Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa

Inovativna napravica omogoča delitev vsebine, tako da lahko uporabnika v isti vsebini uživata skupaj. Jack, ki so ga izdelali pri Podo Labs, je na Kickstarterju moč naročiti že za 23 evrov.

Galerija – Bluetooth naprava Jack:

Bluetooth adapter za slušalke JackOdpri galerijo

Pametna ure LG Watch Style in Watch Sport Pametna ura LG Watch Style in Sport: Android Wear 2.0 za neodvisnost od telefona Leseno ohišje za Playstation Leseno ohišje za PlayStation Držalo za telefon SelfiFeet SelfieFeet – za snemanje selfijev s stopalom Umbrella Drone Umbrella Drone – moj dron je lahko dežnik · · · · ·