James Fridman - kralj Photoshopa
V zraku · buzz buzz

James Fridman si je ime ustvaril z obdelavo fotografij posameznikov, katerih želje jemlje včasih povsem dobesedno. Njegove satirične reakcije so kritika narcističnega vedenja, ki se je v času digitalne fotografije in Photoshopa razrastel do absurdnosti.

Zvezdniki s celega sveta si mnogokrat pomagajo s triki Photoshopa ali ostalimi orodji za retuširanje, da bi ustvarili karseda najlepšo podobo o sebi. Nekaterim gre to blazno na živce, tudi Jamesu Fridmanu, ki svoje nestrinjanje z narcizmom izraža prek satire, in se sicer tako, da se malce pozabava s fotografijami posameznikov z željo, da jim tako ali drugače pomaga izboljšati fotografijo.

PREBERITE ŠE: Delo ruskega digitalnega umetnika vas bo pustilo odprtih ust!

Ne le, da je vešč uporabe Photoshopa, vešč je tudi jezika, posebej rad pa dobesedno izpolni želje uporabnikov. Smrtonosna kombinacija rezultira v fotografijah, ki nasmejejo do solz. Naslednjič, ko boste prosili ‘internet’, naj vam pomaga obdelati fotografijo, raje dvakrat premislite, kajti morda vas opazi James Fridman in boste nehote postali tarča posmeha.

Galerija – šaljive Photoshop obdelave:

Zabavne Photoshop obdelaveOdpri galerijo
BeFunky Collage Par je fotografiral svoj razhod. Ljudje ne vedo, kaj naj si mislijo. Tuna kot ognjišče Tako si lahko s konzervo tune skuhate obrok Vsakodnevne stvari, ki nam jemljejo energijo Psihični vampirji: vsakodnevne navade, ki nam nevede jemljejo energijo Joga v kiltu [Video] Joga v kiltu je presenetljivo seksi · ·