Tesla model S, kot si jo je zamislil Novitec.
Utrip mesta · mobilno

Na svetu je ogromno podjetij, ki se ukvarjajo s takšnimi in drugačnimi predelavami avtomobilov. Ne zgodi se pogosto, da bi se katero izmed njih lotilo kakšnega Teslinega jeklenega konjička. Predelave Tesle S se je pogumno lotil Novitec in nekaj takega preprosto ni moglo mimo našega radarja.

Po vsej verjetnosti Tesla S ni doživela obsežnih predelav, ker je dizajn avtomobila že tako skoraj popoln. Novitec velja za bolj konservativnega predelovalca avtomobilov, ki največkrat doda subtilne, a še kako opazne spremembe. Po našem mnenju je to najboljša odločitev, saj Teslin model S ne potrebuje nešteto odprtin za zrak, pretiranih spojlerjev in norih barvnih kombinacij. Novitec je za Teslo S izdelal body kit iz karbonskih vlaken, ki vsebuje predelan prednji odbijač, stranske pragove, predelan zadnji odbijač in komaj opazen spojler na prtljažnih vratih. Subtilne spremembe, ki pripomorejo k temu, da pride podoba Tesle S še bolj do izraza.

Novitecov dizajn se zaključi z 21-palčnimi litimi platišči, ki so tokrat odeta v zlato barvo. Narejena so v sodelovanju z ameriškim podjetjem Vossen, ki imajo velik renome v svetu litih platišč. Če niste ravno navdušeni nad zlato barvo, kar brez skrbi, izbirate lahko namreč med kar 72 različnimi barvami, med katerimi boste zagotovo našli primerno zase. Novitec se je lotil tudi podvozja, pri katerem lahko spreminjate njegovo višino za 40 mm in izbirate med tremi stopnjami trdote blažilcev. Vse to zgolj s pritiskom na gumb. Na voljo je tudi paket karbonsko-keramičnih zavor v dveh velikostih. Z motorjem in pogonom se Novitec ni igral, kar niti ni potrebno, saj že serijska Tesla S od 0 do 100 km/h pospeši v zgolj 2,5 sekunde.

PREBERITE ŠE: TESLIN TOVORNJAK TESLA SEMI NAPOVEDUJE NOVO PRIHODNOST PREVOZA TOVORA

Galerija slik: Tesla model S, kot si jo je zamislil Novitec

Tesla model S, kot si jo je zamislil Novitec.Odpri galerijo

Aston Martin Rapid Tudi Aston Martin Rapid bo v prihodnje električen bandi9-odyssey-2 Bandit9 Odyssey: še eno motorno kolo iz prihodnosti go-fast-camper Go-Fast Campers: ko se pick-up spremeni v mobilno spalnico Land Rover Range Rover Top 10: najdražji SUV-ji ·