Jeep JK Crew Bruiser
Utrip mesta · mobilno

Leta 1985 je v mestu Clearwater na Floridi z delom začelo podjetje Bruiser. Ponujajo predelave za avtomobile znamke Jeep in so specializirani za motorne nadgradnje GM Performance, predelave motorjev Hemi in predelave dizelskih motorjev Cummins Diesel.

Prav vsak, ki se vsaj malo spozna na “off-road” predelave vam bo potrdil, da se tri desetletja izkušenj pri končnem rezultatu še kako opazijo. To smo opazili tudi mi, ko smo naleteli na predelanega terenca Jeep JK Crew Bruiser. Osnovan je na štirivratnem terencu Jeep Wrangler Unlimited. Ekipa pri Bruiserju se je zagotovo izkazala, saj je JK Crew že na prvi pogled naravnost fantastičen in kar vabi, da se z njim podamo na odkrivanje brezpotij. Predelavo so začeli s podaljšano šasijo in ji nadeli keson v stilu 50. let prejšnjega stoletja. Za pogon bo poskrbel Cumminsov dizelski 3,9-litrski ISB Turbo Diesel motor, za udobje pa posebej izdelano vzmetenje in samodejni menjalnik Allison 1000.

Najverjetneje ste opazili ogromna kolesa. Gre za kar 44-palčne pnevmatike Pitfall Rocker Radial in 20-palčna platišča Raceline Liberator Beadlock. Nadaljnje predelave zajemajo še predelan zadnji odbijač, prednje LED-žaromete JW Speaker 8700 LED, radio Bluetooth iPad in pokrov motorja Mopar. Predelana so tudi streha in cevasta vrata, ki dodajo piko na i terenskemu dizajnu. Predelani Jeep je vsekakor namenjen premagovanju zahtevnega terena, pa najsi gre za močvirnato Florido ali puščavsko Nevado. Fantje pri Briserju so poskrbeli, da bo ekstra terenec kos vsemu.

Galerija slik: Jeep JK Crew Bruiser

Jeep JK Crew BruiserOdpri galerijo

Soel Yacht Soelcat 12 Soel Yachts Soel Cat 12: jahta na sončno energijo, ki je tudi sončna elektrarna Vintage Electric Jeff Clarke Signature Cruz Vintage Electric Jeff Clarke Signature Cruz: električno kolo, ki združuje retro in moderno MW Motors Luka EV MW Motors Luka EV: Luka EV, simpatičen ‘fant’ s Češke Platinum Motorsport Pantone Matte Silver Tesla S To je Tesla, ki jo vozi Kanye West · · · ·