Ste vedeli, da jogo prakticirate nenamerno?
Utrip mesta · zdravje & lepota

Najbolje je, če lahko stvari postorimo mimogrede. Najsi gre za nakupe, manjša opravila, še posebej pa to velja za telesne aktivnosti, za katere nam iz dneva v dan poudarjajo kako pomembni so. A za to je potreben čas. Še bolj kot to pa volja, ki pa je ob natrpanih urnikih pri večini primanjkuje. Joga je eden bolj priročnih načinov kako narediti nekaj zase. Za telo in um. In čeprav se marsikomu ne dopade, pa boste v nadaljevanju presenečeno ugotovili, da jo prakticirate dnevno, ne da bi se tega sploh zavedali.

Joga mimogrede je joga, ki jo ljudje prakticiramo dnevno ne da bi se tega sploh zavedali. Gre za gibe, dejanja, pogovore, ipd., ki so vsi v neki meri sestavni del tega najstarejšega sistema celovitega osebnostnega razvoja, ki zaobjema telo, um in dušo.

PREBERITE ŠE: Joga: odlični spletni portali za vadbo joge doma

Kdaj sedite prekrižanih nog, kdaj brez počepa kaj pobere iz tal, s kom kramljate v postelji, se zjutraj dobro pretegnete,… Če počnete kaj od naštetega, potem ponesreči oziroma nenamerno prakticirate jogo in to brez, da bi si za to dejansko vzeli čas. Preverite, kako dnevno še prakticirate jogo, ne da bi se tega sploh zavedali.

Ste vedeli, da jogo prakticirate nenamerno?Odpri galerijo
PicMonkey Collage #ThePowerOfMakeUp: nova viralna kampanja, ki slavi moč ličil Closed portrait of a man with water drops Kako preprečiti potenje na bolj “čudnih” delih telesa? Jutranje ali večerno tuširanje, to je tu vprašanje. Kaj je bolje? Jutranje ali večerno prhanje? Kaj se dogaja z našim telesom čez dan? Tipičen dan v življenju našega telesa ali kaj se dogaja z našim telesom na dnevni ravni · ·