Kahn Land Rover Defender Flying Huntsman 6X6 Pickup
Utrip mesta · mobilno

Pri Kahnu so nam predstavili že kar nekaj umetnin, katerim je bila osnova Land Rover Defender. Videli smo takega z zaprto kabino in kabrioleta, zdaj pa imamo na voljo še pick-upa.

Khan Land Rover Defender Flying Hunstman 6X6 Pickup je avtomobil, ki ga nikakor nismo mogli spregledati. Gre le za zverino, ki se je ne bi branil marsikateri izmed tako imenovanih ‘playerjev’. Poleg občutno impozantnih šestih koles, ogromne pick-up nakladalne površine in vpadljive barve nas Flying Huntsman še dodatno navduši s povsem predelano notranjostjo. Za prestavljanje poskrbi samodejni menjalnik, za pogon pa motor z ‘zgolj’ 430 konjskimi močmi.

Predelani Land Rover Defender je imel le enega lastnika in ima samo 80 prevoženih kilometrov. Upoštevati moramo še ‘dodatke’ v obliki X-Lander prednje maske, za 400 mm podaljšano šasijo in retro aluminijasta platišča iz leta 1945 ter nekaj Kahnovih osebnih predelav. ‘Avtomobil’ je praktično nov, zanj pa je še vedno treba odšteti 225.670 ameriških dolarjev.

Galerija slik: Kahn Land Rover Defender Flying Huntsman 6X6 Pickup

Kahn Land Rover Defender Flying Huntsman 6X6 PickupOdpri galerijo
Hyundai i30 Fastback N Hyundai i30 Fastback N: še tretji član družine ‘N’ a-genuine-real-life-flying-car-is-finally-being-released-next-month-and-its-road-legal-1680x1120 Pravi, resnični leteči avtomobil bo na cestah že naslednji mesec Ford F-Vision Ford F-Vision: Fordov konceptni tovornjak new-volvo-v60-cross-country Volvo V60 Cross Country – Za možate in tiste s prefinjenim okusom · ·