shutterstock_482634391
V zraku · odnosi

Danes obstaja niz trendov v svetu zmenkarij – “stashing”, “breezing”, “submarining” in še bi lahko naštevali. Zdaj je tukaj še mikrovaranje. Kaj je to in ali ste ga morda že zagrešili?

Po mnenju strokovnjakinje za zmenke Melanie Schilling je mikrovaranje serija na videz majhnih dejanj, ki nakazujejo, da je oseba čustveno ali fizično osredotočena na nekoga zunaj svojega razmerja.
Če si torej z nekom dopisujete brez vednosti vašega partnerja, če si shranite številko nekoga pod lažno ime ali pa drugim lažete o svojem trenutnem ljubezenskem življenju, skoraj gotovo mikrovarate.

Schillingova še dodaja: “To so vse znaki, da ‘prikrito flirtate’ in to skrivate pred partnerjem. Če imate občutek, da morate nekaj skriti, se vprašajte, zakaj. Skrivnostnost je očiten znak. Mikrovaranje je namreč subtilna izdaja, za svoj obstoj pa potrebuje skrivnostnost.”
Če sumite, da vas partner mikrovara, potem se morate z njim ali njo pogovoriti o znakih in mu ali ji povedati, kako se ob tem počutite.

toa-heftiba-295066 5 načinov, kako pritegniti sorodno dušo, po kateri si vedno hrepenel Fi-M-Top10-Caught-Cheating-Scenes-in-Movies-720p30 Te stvari so skupne moškim, ki varajo, a ženske jih velikokrat ignorirajo Spread-380862218-large Kako v trenutku prepoznati pretkanega zapeljivca? Zakaj se nagnemo, ko se poljubimo? Zakaj se nagnemo, ko se poljubljamo? · ·