Foto torba Seagrama Pearcea
V zraku · buzz buzz

Včasih se je kar malce težko odločiti, kaj od fotografske opreme bi vzeli s seboj na snemanje. Da ne bomo v preveliki dilemi, pokukajmo v torbe profesionalnih fotografov.

Na spletu je mnoge fotografe, bodisi profesionalne ali pa le tiste, ki se s tem ukvarjamo v prostem času, začela navduševati spletna stran ShotKit, ki prinaša povsem svež koncept in pristop k izbiri fotografske opreme.

Dejstvo, da oprema pri fotografiranju ni pomembna, že vrsto let buri duhove ter odpira mnoge teme in pogovore. Dober fotograf lahko naredi dobro fotografijo s katerim koli fotoaparatom, vendar se velikokrat lahko znajdemo v skušnjavi, v katero nas spravlja nova zapeljiva oprema, ki prihaja na trg. Da bi si olajšali odločitev, kaj vse je resnično uporabno in potrebno, nam je zdaj v pomoč ShotKit, spletna stran, ki služi kot nekakšen servis, ki razkriva, kaj se skriva v torbah profesionalnih fotografov.

S fotografi s celega sveta, ki pokrivajo modo, šport, potovanja ali pa komercialno fotografijo, ShotKit gradi širok nabor fotografskih torb, ki nam pokažejo, katera oprema je zares pomembna pri določenem delu. Pa pokukajmo v nekatere.

Foto torba Kurta ArrigaOdpri galerijo
Kamera, akcija: ko morata popolna neznanca sleči drug drugega! Kamera, akcija: ko morata popolna neznanca sleči drug drugega! foto7 Kako otroci reagirajo na stacionarni telefon cover-pasje-zvezde Pasje zvezde – neverjetni pasji mladički naslovna Nežni portreti mamic z en dan starimi novorojenčki · · ·