Kako biti na “dating appih” uspešnejši?
V zraku · buzz buzz

Skoraj vsak, ki je letos hodil na zmenke, si je pomagal z vsaj eno aplikacijo za zmenke – najpopularnejši med njimi je zagotovo Tinder. Nekateri pa so v uporabi novodobnih načinov zmenkarij uspešnješi od drugih. V tem članku si lahko preberete, kako biti na takšnih aplikacijah uspešnejši n dobiti zmenek s tisto osebo, ki so jo želite.

Razkrivamo trike kako biti uspešnejši pri svoji dejavnosti na aplikacijah za zmenkarije.

1. Izberi fotografijo, na kateri se smejiš

Profilna fotografija na Tinderju ali podobni aplikaciji naj bo nasmejana in vesela. Srečni obrazi hitreje pritegnejo pozornost.

2. Ne uporabi selfija

Za profilno fotografijo ne uporabite selfija. Ta je namreč vedno posnet pod slabšim kotom, kot če vas fotografira nekdo drug.

PREBERITE ŠE: Poglej si žene najbogatejših moških na svetu

3. Uporabi novejšo fotografijo

Za profilno fotografijo nastavi takšno fotografijo, ki dobro odraža tvoj trenutni videz. Nihče ne mara zavajanja.

4. Fotografija naj bo pristna

Čeprav je pomembno, da je fotografija dobra, ni preveč privlačno, če se na njej vidi, da se zelo trudite pozirati.

5. Napiši dober opis sebe

V opisu sebe napiši kaj duhovitega. Dober način, kako pritegniti ljudi k pogovoru, je, da opis končaš z vprašanjem, ki vabi, da se nanj odgovori.

6. Ne sodi drugih po profilnih slikah

Čeprav je profilna slika precej očitno zelo pomembna pri uspešnosti na Tinderju, pa se sam/-a potrudi, da ne sodiš drugih po profilni sliki. Ta namreč velikokrat zavaja.

7. Odpri aplikacijo s pozitivnim odnosom

Preden odpreš aplikacijo za zmenke, poskrbi, da si v dobri koži. Takrat boš imel/-a vklopljeno intuicijo, ki ti bo pomagala izbirati potencialne zmenke.

8. Manj je več

Pomisli, koliko “matchev” zares potrebuješ. Včasih je bolje vlagati v intimnejše odnose kot v še širši nabor ljudi.


"Sem ti povedal, da sem bolan." Briljantni nagrobniki, ki dokazujejo, da smisel za humor živi večno halloween1 Maske za noč čarovnic: 10+ videzov, ki jih lahko osvojimo v zadnji minuti shutterstock_719792941 Noč čarovnic: 6 resničnih zgodb o duhovih, zaradi katerih danes ne boste spali photo-1495197359483-d092478c170a Tisti, ki v spanju govorijo, takrat veliko preklinjajo · · · · ·