ženske kopalke
Utrip mesta · moda · ženska moda

Prav škoda bi bilo, če bi svojo dragoceno in premišljeno zbirko kopalk uporabile le enkrat na leto, in še to samo za obisk plaže ali bazena. Ta nepremočljiva čudesa so namreč odlična za različne modne kombinacije. Razmislite in poskusite. Da vam bo lažje, smo pripravili nekaj modnih namigov za neobičajen in originalen videz.

Nova bela majica

Če iščete način, kako razbiti rutino belih majic, potem lahko namesto te oblečete enodelne bele kopalke. Priporočamo kopalke, ki so zaprte do vratu.

Mikoh, enodelne kopalke Moorea Odpri galerijo

Klasika

Klasično ni nujno dolgočasno: ko boste našle svojo popolno belo bluzo na gumbe, ji ‘podtaknite’ bikinke, ki bodo nežno kukale na plan.

Mikoh, zgornji del bikink Belize Odpri galerijo

Novo otroštvo

Poživite videz džinsk z oprsnikom in naramnicami in pod njimi oblecite bikinke. Razmislite o barvitem potisku, da bodo zares padle v oči.

H&M, zgornji del bikink Odpri galerijo

Huda bejba

Če želite osvajati tudi v večernih urah, potem razmislite o kombinaciji športnega zgornjega dela kopalk in ultraženstvenega krila.

Topshop, zgornji del bikink Odpri galerijo

Rožnati dotik

Eden od največjih modnih trendov letošnjega leta je roza barva in vsi njeni odtenki. Letos si v tej barvi privoščite tudi kopalke in jih kombinirajte z minikrilom iz džinsa.

Solid & Striped, kopalke v vzorcu gingama Odpri galerijo

Dekliška razigranost

Skrivate v omari kopalke s pentljo, poudarjenim pasom in elegantnimi tankimi naramnicami? Seznanite jih z enako spogledljivim krilom in sandali.

Roxana Salehoun, enodelne kopalke s pentljo Odpri galerijo
IMG_7281 Slovenske kopalke Masha: zapeljive in unikatne rdeča barva Rdeča barva pomlajuje in optično zožuje najbolj bizarne kopalke So to najbolj bizarne kopalke tega poletja? bikini-body Kakšne kopalke kupiti, da bomo optično vitkejše? · · · ·