Nad migreno s soljo in limono
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ste vedeli, da migreno najhitreje in najučinkoviteje odpravljata sol in limona? Migrena spada med najbolj boleče glavobole. Preprečuje nam normalno delo in življenje. In kaj je hujšega kot migrena, ki ji zdravila proti bolečinam ne pridejo do živega. Kaj storiti? K sreči obstaja preprosta in učinkovita rešitev, ki prekaša vsa zdravila iz lekarne in prihaja iz kuhinje. Čudežno zdravilo iz domače lekarne je pripravljeno iz soli in limone, in s tem boste najhitreje odpravili migreno!

Veste, kako najhitreje odpraviti migreno, ki človeka povsem ohromi, saj jo poleg močnega glavobola spremljajo slabost ter preobčutljivost na zvok, svetlobo in celo vonj, lahko pa tudi avra? Seveda obstajajo številna zdravila, ki zdravijo migreno, a goltanje tablet velikokrat ni rešitev. Pa še metanje denarja stran je, sploh ker imate zdravilo že doma.

Za učinkovito zdravilo morate skupaj namreč zmešati le sol in limonin sok. Ko uporabite sol, se prepričajte, da gre za visokokakovostno sol. In ni je kakovostnejše soli od rožnate himalajske soli, ki ima izredno bogato mineralno sestavo; vključuje 84 mineralov in snovi, kot so kalcij, magnezij, kalij, baker in železo.

PREBERITE ŠE: Čudežno in učinkovito zdravilo za prehlad

Migreno najhitreje odpravite s sokom polovice limone, ki mu dodate čajno žličko soli. To deluje za večino ljudi, lahko pa količino tudi povečate. Ker ni napitek za žejo, ne pričakujte okusa limonade. Pomagajte si z zamašenim nosom, če vam ni všeč. Ob tem je treba dodati, da tovrstno zdravilo morda ni primerno za ljudi z visokim pritiskom, zato se v tem primeru pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Kavni dremež Kavni dremež: kava + dremež za najboljši krepčilni spanec PicMonkey Collage Modni trendi: v modi so stekleni nohti DIY maska DIY organska maska za obraz za sijočo polt Lepotni spanec 10 korakov do najboljšega lepotnega spanca v življenju · · ·