Kako zamenjati prevleko za odejo?
Utrip mesta · dom

Ko boste spoznali trik, kako prevleko za odejo zamenjati v manj kot minuti, kapna ne boste nikoli več preoblačili na star način! Naj vam mojster pokaže, kako se to dela hitro, učinkovito in brez najmanjšega napora.

Vas zanima, kako prevleko za odejo zamenjati v manj kot minuti? Redna menjava posteljnine je pomembna, saj v postelji preživimo tretjino življenja. A marsikdo to tedensko opravilo vedno znova prestavlja na naslednji dan. S poznavanjem tega odličnega trika se bo to spremenilo, saj boste najbolj zoprn del preoblačenja posteljnine opravili v manj kot 60 sekundah.

PREBERITE ŠE: Mermaid Pillow: blazina, ki spreminja barvo, ko ”rišete” po njej

Preverite najhitrejši in najpreprostejši način menjave kapne. Vse, kar morate storiti, je, da odejo kot palačinko zvijete v rolo in z njo ”nadevate” rjuho. Več pa v videoposnetku, kjer nam vse skupaj demonstrira avtor ideje Steve Holmes.

Kako prevleko za odejo zamenjati v manj kot minuti:

Air Bonsai omogoča lebdenje bonsaja ali katere druge rastline Air Bonsai: lebdeči bonsaj Domiselne postelje Domiselne postelje, od katerih se zjutraj ne boste želeli ločiti Zložljiv nahrbtnik Matador FreeRain24 Matador FreeRain24: zložljiv nahrbtnik, ki ga pospraviš v žep Zložljiva jedilna miza Dvižna miza, ki se v steno pospravi kot sestavljanka ·