Kako se ljudje obnašajo po nekaj popitih kozarcih vina glede na trezno stanje.
V zraku · buzz buzz

Vsi vemo, da alkohol vpliva na naše obnašanje in da pod vlivom alkohola storimo ali rečemo marsikaj, kar bi sicer zadržali zase. Alkohol pa nam ne le razveže jezik, temveč zaradi opitosti nasploh popustijo zavore. Kako zelo, se lahko prepričate v tej seriji fotografij, ki prikazuje obnašanje posameznikov po enem, dveh in treh popitih kozarcih vina.

Kako so isti ljudje videti po enem, dveh in treh popitih kozarcih vina? Vsi vemo, da vsak nadaljnji kozarec ali steklenica alkoholne pijače vpliva na naše počutje in obnašanje, in prav to je v objektiv ujel brazilski fotograf Marcos Alberti.

PREBERITE ŠE: Kako se obnašati, ko trgovino zapuščate brez opravljenega nakupa?

Vse fotografije so pristne in so nastale spontano. Prva fotografija je bila posnetka takoj za tem, ko so ljudje stopili pred objektiv, in zaobjema stanje po napornem in stresnem delovnem dnevu. Vsi kasnejši posnetki pa razkrivajo, kaj se s človekom dogaja po vsakem nadaljnjem popitem kozarcu vina.

Kako se ljudje obnašajo po nekaj popitih kozarcih vina glede na trezno stanje.Odpri galerijo
V arhivu: Muzej naravne zgodovine Smithsonian Sprehodite se skozi sloviti muzej naravne zgodovine Smithsonian Skulpture iz papirja Figure športnikov iz papirja Kako zapustiti trgovino brez nakupa? Kako se obnašati, ko trgovino zapuščate brez opravljenega nakupa? Borderline, Frontiers of Peace: meje Evrope Borderline, Frontiers of Peace: takšne so meje med državami v Evropi danes ·